2016 Aralık GUY Sınavı
-
@miss-smith hocam adam memursen başkanı bende biliyorum desteklediğini de bu işe el atar filan dedi tuğrul kocer ondan dedim
-
@d..dguy artık kimseye güvenim kalmadı
-
Arkadaşlar #maliye özel kalem müdürü mücahid civriz takipçi sayısı az bir an da ona yuklensek etkili olabilir adamın kendi web sayfası var orda soruda sorabiliyoruz kpss ile ilgili bilgiler filan var
-
@yetkili-AĞAbey ne yapacaksam yapalım alım için yeterki gelsin
-
Arkadaslar gecen seneye gore idari yargida degisiklikler var ama idare hukuku degisitimi degisitimi
-
@adam-simith ben de merak ediyorum bunu.. nasıl çalışacağımı şaşırdım
-
@adam-simith youtube den isem yayınlarının güncel idare hukuku derslerine ulaşabilirsin
-
@yetkili-AĞAbey hiç tepki vermiyor kaç kez yazdık yazamaya da devam edyoruz
-
günbiterken e yazcaz nerdesiniz
-
Arkadaşlar oy uzerinden tweetler Atalım ilan gelirse 500 bin 750 bin oy var gibisinden daha çok duyulur gibime geliyor
-
Benden buraya kadar bu yolda hepinize önce sabır sonra da başarı diliyorum bahtınız açık olsun
-
@Del-Piero aklımdasın del piero alım olmazsa bur da sana haksızlık ettiğim için özür dileyeceğim. eğer alım olursa da hepimizden helallik alman gerektiğini sana hatırlatırım.
-
Tv izlemiyorum twit atıyorum simdi #Günbiterken
-
@aylin-yılmaz ölü gibiler yaa su adamları tanıyan akrabası yokmu dayi oğlu kuzueni yeğeni vss.. Gerçekten seneye yazık edeceğiz ben bu sene mezun oldun 80 puanim var Ama 2 3 senesini vermiş 85 ve üstü puan olan adamları resmen harcadılar
-
aclık grevımı yapsak gibin onunde napsak
-
@yetkili-AĞAbey bugün dayı bile isyan etti artık ban yazmayın demiş hepimizi engellemiş bu yetkililer nasıl bıkmıyor her dk tweet atıyoruz
-
İzleyen var mı mesajlarımız yayınlanıyor mu
-
@Şakir ben izliyoruz yayınlanıyoruz seni görmedim
-
@ansızınbirilan Haklısın,bir yerimden alım uydurup,işkembeden tarih sallamadığım için kaybettim ben..Ben kimseye ''her şey bitti,kitabın kapağını kaldırmayın'' dediğimi hatırlamıyorum,müsterihim..Aksine asla pes edilmemesi gerektiğini söyledim..Kendi tahminimi söylesem yine haklısın ama paylaştıklarım,sadece duyduklarımdan ibaretti..Tamamen bu ilanı düşünmekle meşgul o kadar insan var ki bilmeye de hakları olduğunu düşündüm..
-
@aylin-yılmaz valla ya adam 10 tweete tav oldu bakanlar binlerce tweete umursamiyor