2016 Aralık GUY Sınavı
-
@maliyeciçocuk hocam sahsen ben o zamanlardan beri mezunum. Sabahlara kadar afedersiniz essekler gibi calistim. Ama nasip olmayinca olmuyor. Yani zaman mekan calismak falan hepsi nasibinin oldugu yerde sukut ediyor. Sizin de vardir ya hu bu adam hic calismadi bu puanla nasil atandi dedikleriniz. Velhasıl hersey nasip..
-
@saay herkes biz iibflileri salak bellemis vur abalıya misali
-
O güzelim alımlar da bi türlü olmadı şimdi de alım yok
-
@saay bakanın kurumiçi sınava bakış açısı konusunda haklısın o durumu bende duymuştum. Yeni alım yapmak zaten siyasi olarakta onu garantiye alır işsiz gençlere istihdam sağlamak gibi.
-
@İnmyheart ne güzel demişsin kardeşim Elalarını Elalarını Allah versin belalarını
-
@Del-Piero KARDEŞ BUR DA PAYLAŞTIĞIN DUYUM ÖYLE BASİT ANLAMLAR TAŞIMIYOR. İNSANLARIN EN UFAK OLUMSUZ BİR DUYUMDA HEMEN MORALİ ÇÖKÜYOR. GERÇEKLER ACIDIR. ANCAK BU PAYLAŞTIĞIN NE KADAR GERÇEK ORASI MUAMMA. EĞER DUYUMUN BİR GOYGOYDAN İBARETSE BURDAKİ KİMSENİN HAKKINI ÖDEYEMEZSİN BUNU BİL.@paretowilfredo PARETODANDA BU DUYUMLA ALAKALI DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞMASINI İSTERİZ. İNSANLARIN NE HALLERE GİRDİĞİNİ GÖRMENE RAĞMEN Bİ AÇIKLAMA YAPMA GAYRETİNDE BULUNMADIĞIN İÇİN AYRICA SANADA ÖFKELİYİM.
-
Kardeşim olumlu ya da olumsuz var mı gelisme yeni bir değerlendirme yaparsan seviniriz. Herkes biraz gergin bugün.
-
-
@paretowilfredo kardeşim olumlu yada olumsuz varmı bir gelisme yeni bir değerlendirme yaparsan seviniriz..herkes biraz gergin bugün.
-
@Grimmjow arkadaslar merhaba evet arkadasin babasina soylenen oydu sonrasinda bir kez de arkadas ile yanina ugradik ama dukkanda yoktu. Simdi de ben egitime gidiyorum eger bilgi alirsam paylasirim. Ama corumda olan arkadaslar icin adresini vereyim osmancik caddesinde kopruye girmeden sagdaki hirdavatci zamani olan ugrarsa bilgi alabilirsiniz bence .
-
Arkadaşlar twitterda #ilkmaaşımla diye bir tag var 13. Sırada. Oraya yazabiliriz bakanları etiketleyerek
-
@Ziyaretçi 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Bugün bnde kötü oldum.Artık stresim iyice arttı.Hedefsiz gibiyim.Şuan evde misafirler var ve odamda saklanıyorum.Bizi bu hale getirenler ilerde nasıl rahat edecekler.İlksandaki puanlar ne öyle ya daha onlar bekliyo.Gerçekten bugün bitik durumdayım
Kardeşim yalnız değilsin. Malesef senin gibi benim gibi binlerce insan bu sıkıntıyı çekiyor.. ama üzülmek pes etmek çözüm değil.. çözüm ne mi? Çözüm: Sabah gün doğmadan uyanıp yalnızca Allah rızası için secdeye varmak ve ardından besmeleyle derse başlamak... sınav açılsın ya da açılmasın bunun için değil sadece Allah için dua etmek... Bak O bizim için ne demiş: Senin için bağrını açmadık mı?
Senden o yükünü indirmedik mi?
O sırtında sana eziyet veren yükünü?
Senin şanını yüceltmedik mi?
Demek ki, her zorluğun yanında bir de kolaylık var.
Evet o zorlukla beraber bir de kolaylık var!
Bu yüzden boş kaldığında yine kalk yorul!
Ve ancak Rabbinden ümit et, hep O'na doğrul!Sen seni işe almayan tenekelerden çok daha kaliteli bi insansın. Çok daha azimli ve sabırlısın!! Asla saklanma! Utanma!.
Her zorlukla beraber bir kolaylık olduğunu aklına da kalbine de yaz kardeşim.. Herşey güzel olacak Allah bizlerle beraberdir.. Besmeleyi siyasete alet edenlerle değil -
@ansızınbirilan Konuştuklarımız sana goy goymuş gibi mi geldi?Hayatı boyunca o söylediklerine dikkat ederek yaşamaya gayret göstermiş birine öyle haybeye hak,hukuk edebiyatı yapma,o toplara da hiç girme..Biz bilmiyor muyuz durumun hassasiyetini!?..Varsa imkanın bir duyum da sen alırsın ''bakın arkadaşlar ben de bunları duydum,bilginiz olsun'' diye,oturur onun üzerine konuşuruz o zaman..
-
Ya gerçekten pes artık ya! AYIP ya gerçekten ayıp..2013 yılında öğretmenleri vergi müfettişi yaptınız gıkımız çıkmadı, her sene 20000-30000 öğretmen alımı hakeza öyle..Verilen emeklere yazık gerçekten..İİBF li olmak suçmu ?Keşke 4 yıllık fakülte okuyacağıma 2 yıllık açıktan büro yönetimi okusaydım yada ne biliyim sınıf öğretmenliği falan okusaydım..Anamdan emdiğim süt burnumdan geldi..Yaş oldu 30 ne iş var ne güç..Utanıyorum artık sokakta yürürken,ekmek almaya markete giderken..Zaten akraba içine çıkacak halimde kalmadı ..Psikolojim bozuldu..
-
bayan arkadaşlar keşke hemşirelik okusaydınız 2000 küsür sayıda hemşire alıyolar biz bu sayıda ilan beklerken sadece 2000 hemşire vay anasını bee
-
Ben anlamiyorum iki gun once olumlu duyumlar konusuluyordu bugun birden tersine döndü:(
-
Tuğrul kocer Vecdi yanmaza Tweet atalım diyo
-
@d..dguy @VecdiYanbaz
-
@d..dguy o adam kurumiçigeliruzmanlığını destekliyor
-
Gib naci agbal cengiz yavili etiketleyip attım ben gelir uzman yardımcılığı ne zaman gelecek diyerek