2016 Aralık GUY Sınavı
-
@DGN twit adı ne bende çıkmıyor Ruhi Ersoy diye aratinca?
-
Arkadaşlar Twitter da ruhi Ersoy ve rt yaptığı vekile not şeklinde ki görselle sıkıntılarımızı anlatalım .
Ruhi Ersoy toplumsal konulara çok duyarlı
@ersoyruhi -
Arkadaşlar bugün biraz uğraş sonucu insan kaynaklarından üste ulaşabildim(özellikle insan kaynaklarıyla irtibat kurmak istememin nedeni de yok daire başkanı yok yardımcıları falan onların söyledikleri hikaye şu saatten sonra benim için,daha altı saymıyorum bile)..Görüşmemiz öyle alelade 2-3 dakikalık falan da olmadı, bildiğiniz baya zorladım,içinde bulunduğumuz durumu tüm hatlarıyla izah etmeye çalıştım..''Kpss öncesi alım olmayacak'' dedi gerekçesi olarak da hem gelir idaresi alımı için alışıldık bir zaman olmadığını halen soruşturmaların sürdüğünü söyledi.. 'Tüm alımlarda 2 ay öncesinden gelen bildirim üzerine hazırlıklara başladıklarını ama şu an için hiçbir hazırlık yapılmadığını' da ekledi..İlk kez bu kadar net ve yetkili bir ağızdan olumsuz duyum aldım..Milletin ağzına bal çalan hocaların da neden geri yaptıklarını şimdi daha iyi anladım...Durum bu işte, umuyorum beklenmedik şekilde tersine döner süreç..
-
@Del-Piero puanlarımızın gecerliligini 2 yıla arttırma talebini de söyledin mi kardes bari onu hakkıyla verseler??
-
@Del-Piero yok artık illa git isyan et diyorlar
-
@Serkan01 maliyeye sormuş arkadaş
-
@Del-Piero ciddi misin kardeşim, bu bir sakaydi de lütfen
-
@Serkan01 Kardeşim o talebi iletmek için doğru yer insan kaynakları değildi ama yeterlilik süresinin düşürülmesi ve daha birçok mağduriyetimizin hepsini ama hepsini söyledim..
-
biri çıksın artık resmi olarak açıklansın sınav olcak ya da olmayacak diye biz de ona göre yolumuza bakalım
-
@Aristo76 30 yasindayim hayatimda ikinci kere gittim falciya biri kpssden cikinca digeri de gecenleede iste napalim kardesim 30 yasinda ilk defa duzgun bir puan alinca insan falciya da gidiyo ki inanmazdim bunlara ama kadin ne sorsan biliyo yani korkudan zaten bidaha gidebilecegimo sanmiyorum kadin israrla acilacak dedi
-
@Gonca ne dedi falcı umuttur umuttur
-
Kimse yazmiyo mu buulkeninsesi ne millet kimseyi görmüyorum ben
-
İnsanların tüm umutları 1 dk da bitebiliyor böyle bizi bu hallere düşürenler bin beter olsun daha bir şey demiyorum
-
Yazıklar olsun gerçekten
-
Atanamamızda emegı gecen herkesın Allah belasını versın
-
@aylin-yılmaz falci egitime gideceksin dedi dosyalarin icinde bir isim olacak dedi kadin benim univ mezunu oldugumu bile bilmiyo ilk kpssden ciktigimda da hicbise solemeden sen iki sinava girmissin dedi simdi de israrla mayistan once gelecek beklediguin sinav diyo
-
Anlaşılan referandum bile ilanın çıkmasıni sağlayamiycak.. yoksa bakanin çıkıp alim yapicaz diye açıklama yapmasi bu kadar zor olamazdi
-
@aksaçlı Ben de şaka olmasını isterdim kardeşim..Hani belki daha önceki paylaşımlarımda denk gelmiştir hep olumlu olacağını vurguluyordum ama bugün duyduklarım bunlardan ibaretti..Hatta şu an;''yok başkan yok yardımcısı benim için güvenilir değildir'' dememin nedeni budur..Madem bilginiz yok ne diye duyuruyorsunuz insanlara..Bu hocalar bilmem kimler falan da büyük ihtimal ilk önce aynı kişilerden duyum aldı çünkü ben de Ankara'dayım,sonra insan kaynaklarındaki durumu görünce de patladılar..
-
@aylin-yılmaz yani kulaga cok komik geldiginin farkindayim ama kadinin simdiye kadar bilemedigi hicbise olmadi o kadar yani nasil oluyo hicbi fikrim yok ama inatla acilcak deedi kadin
-
@Del-Piero duyum için Sağol hocam da ama genelde insan kaynaklarında alt kesime de üst kesime de sorsan aynı cevabı vermiyolar mi insan kaynaklarından herhangi bi insana sorsanda şu an böyle bi çalışma yok cevabını aldık