2016 Aralık GUY Sınavı
-
İlan gelse bile öncesinde hazine, gümrük, merkez bankası, vmy, mhuy, muy gibi yerlere yerleştirilme yapılmalı ki guy olan gib'i bırakıp oralara gitmesin. 1300 kişi alsalar 5 aya 300'ü gider. Önce diğer kurumlar almalı ama hiç ses seda yok kurumlardan.
-
Kat olayı ile ilgili bişey var mı?
-
@veda 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Güzel kardeşlerim. İlan gelecek... Bilgiyi alınabilecek en üst kanaldan aldım.
Teşekkür ederiz inşallah dediğin gibi olur
-
@veda ilanin bu ay icinde gelmesi onemli ekim 15ine kadar gelecek mi
-
@veda hocam daha öncede Tekirdağ için 100 kişilik talep toplama bilgisini paylaştın inşallah dediğin gibi olur alım erkenden gelir hayırlısı ile...
-
2016 Gib faaliyet raporu icin 1250 kisi yaziyor. 2016 nin sonuna kadar 1250 kişilik guy alinacak diye
-
Gib aralıkta ilana cikar subat gibi sinav yaparsa emekler zayi olur marshall biz sınavın kasım sonu aralik basi gibi istiyoruz onun icin burdayiz yoksa zaten ilan gelecek
-
Eğer 2016 için gözüküyorsa bu alım bence 2016 bitmeden sınav olacaktr ancak mülakatlar kalabilir 2017ye @AbuZiTTin
-
Hakimin mülakatlar zaten 2017 ye kalir sinav aralikta olsunda o yeter bize
-
2016 nin sonuna kadar alim yapilacak dedigine gore sinav en gec aralik da olacak @AbuZiTTin
-
Bu yıl alimin sgk denetmenligi gibi olacağı da söyleniyor. 4 kat direk mülakat olayı.
-
Urfa gardaşım guy mahallenin asi çocuğuna döndü dedikodular art arda geliyor ins direk mülakatla alır da sınavla ugrasmayiz oyle.olursa 80 altı olanların işi zor oyle olacağini sanmiyorum ama hayirlisi bakalim
-
Bence sınavsız alım yapması imkansız gibi birşey guy da bu asla olmaz @AbuZiTTin
-
Adamsgk demiş sizler guya yormuşsunuz
-
@De_lorean sgk gibi guy diyor
-
Ne sınavmis spekülasyonlar bir türlü bitmiyor.
-
@vmyadayi nerede diyor göremedim
-
Forum iletişim sorunu yaşıyor
-
Şimdi gördüm geçiniz guy onu yapmaz...
-
@De_lorean kesinlikle katılıyorum