2016 Aralık GUY Sınavı
-
Atv haberler de kamu sağlık ve emniyet haricinde personel alınmiyacak diyor gel de cinnet geçirme
-
@AbuZiTTin hocam daha dün 10 kişi bile olsa ilan verildi sgk 60 uzman alıyor vb. durumlar mevcut iken ne diye kendinizi bitiriyorsunuz adam ayın 15 ine kadar bekleyelim dedi bu kadar sabır edildi az daha sabır bende sgk sonucunu bekliyorum ancak bir gözüm bir kulağım hep burada kazanamama ihtimali yüzünden bu tür haberlerle kendinizi üzmeyin ülkemiz zor zamanlardan geçiyor 16 temmuz günü başka bir manzara ile uyanmış olsaydık şu anda memurluk kelimesi dağarcığımızdan çıkmış olabilirdi
-
Haklısın kesnlkle @avamkamarası
-
@AbuZiTTin hocam akşam haberleri dolu gözüksün diye üfürüyolar
-
@AbuZiTTin onlar düz memur muhabbeti bunlar özel onayla gelir
-
Ne onaymış yav bi onaylamadılar
-
Yarın yeni haftabaşı belki ilan gelir
-
Resmi gazete boş
-
Eklenebilr beklemeye devam
-
Duyumları geçtim milletin hislerine bile umut bağlar oldum. İçine doğmuştur belki diye
-
@De_lorean ekleme gün içinde oluyor mu yoksa ilk yarım saatlik dilimde mi ekleme oluyor?
-
@83istanbul hislere umut ediyorsanız ben bu Perşembe hissediyorum ,his ama sadece.
-
Ekleme yok. Yarına kadar beklemedeyiz
-
@urfa63__ tamam (polis telsizinden bildirdim)
-
2014 guy öğleden sonra yayınlandı geceden gelmemişti
-
2014 guy ilanı 13 kasımda gelmişti bide. o kadar bekleyecek tahammülumuz kalmadı bu hafta gelir inş.
-
Ben de hissiyatımı söyleyeyim 15 ekim gece 00:00 hissediyorum:)
-
@iibflibirgarip 2,sınavından bahsediyorum 2014 puanıyla 2015 Mayıs'ta olan martta gelen ilan...
-
@hakimim_25 kitapları hazırladım bekliyorum 5 kat gelirse yapmıcam 10 kat gelirse yardır Mürsel
-
@De_lorean 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@hakimim_25 kitapları hazırladım bekliyorum 5 kat gelirse yapmıcam 10 kat gelirse yardır Mürsel
Aynen katılıyorum hocam 5 kat gelirse işimiz bitti 10 ise yardiricaz...