2016 Aralık GUY Sınavı
-
@paretowilfredo yeni bir duyum-bilgi var mı?
-
@paretowilfredo hocam iyi kötü yok mu bir duyum....
-
@paretowilfredo kulaktan dolma da olur yeter ki bir duyum olsun
-
Bu ileti silindi! -
@fasa 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
31 aralık 2016 ya kadar sınav olmazsa yaş şartına takılan benim gibi mağdurları düşün sıralamadan
Size diyecek sözüm yok,sizi anlayabiliyorum.Bende sınıra doğru yaklaşıyorum
-
sınırda olmak çok zor elinizden hiçbir şey gelmiyor Allah elbet bir kapı açacaktır...
-
Kulakdan dolma duyumlardan bıktık pareto verirse bi duyum ciddi olur zaten @guy'an-gelmiş
-
@hakimim_25 onu biliyorum tahrik amaçlı yazdım
-
@paretowilfredo tahrik olmadı hepimizin kulağı onda ama ondan ses yok
-
Şimdi arkadaştan haber geldi. Personelde üst düzey birinden öğrendiğine göre personel alım planımız yok demiş:(
-
@fasa hocam takvimler ötelenecek deniyordu büyük ihtimal onla ilgilidir.
-
Benim yaş sınırı aralık son sansima her yıl alan guy bu yıl almayacak ocak ve sonrası işime yaramıyor çok uzgunum:(
-
Ben @paretowilfredo dan başkasına güvenmem
-
Ben her tanıdığı olana soruyorum şimdiye kadar söylenenlere çok itibar etmiyordum ama bugün gerçekten üst düzey biri alım planı yok deyince a grubu defteri kapandı benim için herkese başarılar arkadaşlar
-
Hakkımızdan hayrlısı @fasa
-
@fasa bu kadar umutsuz olma, onca emek iki kişinin lafıyla terkedilmez. Bi gece biri yapın sınavı der 2 saate ilan gelir bu işler böyle.
-
5 kat 10 kat tartışması yapılırken şimdi alım yoka geldik..yapmayacakları sınav için mi sistemi değiştiriyorlardı yoksa kat olayı birilerinin hayal gücünün uydurması mıydı
-
@iibflibirgarip uydurma yok kardeşim, eski sistemin hakkaniyetsiz bir şey olduğunun onlarda farkındalardı. İlk sınava yetişirmi bilmem ama değişceği aşikar.
-
Niye gözükmüyor
-
Niye son yorumları göremiyorum