2016 Aralık GUY Sınavı
-
@iibflibirgarip herkesin sıkıntıları farklı zaten, demek istediğim şey bu kriz durumunu en iyi şekilde atlatmak, elinden bişey gelmeyince sistem ne gerektiriyorsa ona ayak uyduracaksın mecburen. Sürekli olumsuz düşünmek de fayda vermiyor ki
-
@paretowilfredo MEMUR ALIMLARININ DONDURULMA NEDENİ "TASARRUF"
Söz konusu açıklamanın, alımların tümden iptal olduğuna değil öğretmen ve polis dışındaki personel alımında tasarruf tedbirleri çerçevesinde hareket edileceğine işaret ettiği ortaya çıktı.
Çalışma Bakanlığı’ndan alınan bilgiye göre, Müezzinoğlu’nun açıklaması, personel istihdamına yönelik mevcut süreçlerin iptali anlamına gelmiyor. Kamuya eleman alımına ilişkin devam eden işlemler, aynı şekilde sürecek. Müezzinoğlu’nun, kamunun uyguladığı tasarruf tedbirleri çerçevesinde böyle bir açıklama yaptığı öğrenildi.
BU ALIM GELEBİLİR İN HABERCİSİ OLABİLİR Mİ? ??
-
Hâlâ resmi gazeteyi takip eden var mı benim gibi
-
Var hala bakıyorum
-
İyi yalnız değilim.
-
67 bin görüntülenme, 40 sayfa sohbet. Ne dersiniz, 70 günde devri alem 41. kere maşallah diye totem yapsak bir şey çıkmaz mı?
-
İlanlar 12 den sonra geliyor neden acaba ?
-
@Antimülakat forumu GUY ayakta tutuyor
-
GUY gelsinde forum un canı sağolsun
-
@escobar_p valla hocam ilan olmayınca mecbur bir yerde yığılma oluyor, birde guy bekleyen çok, Allah yardımcıları olsun, yaklaşık 20.000 kişinin gözü kulağı bu ilanda, diğer alımlar maksimum 1.000 kişiyi ilgilendiriyor.
-
Şu an albenisi oldukça fazla. Hatırlıyorum da mezun olunca arkadaşla "yahu hiç birşey olamazsak guy oluruz" diyorduk şu an o ilanı dahi dört gözle bekliyoruz
-
Mahallemizde bi abimiz var kendisi gib te gelir uzmanı onunla konuşma fırsatım oldu geçen gün. Fetö yüzünden mart veya nisana kadar ilanın gelmeyeceğini söyledi hatta 2017 kpss sine kadar gelemeyebilirmiş. Siz motivasyonunuzu bozmayın çalışmaya devam edin, açık fazla var ilan gelirse sağlam gelebilir dedi. Ne kadar doğru bilmyorum. Her kafadan bir ses çıkıyor. İİBF olmak ne kadar zormuş ...
-
@Telvis öyle bir motive etmiş ki.
-
@83istanbul Sormayın hocam ya kafayı yedirtiyorlar insana
-
Sonrada niye çalışmıyon diyorlar nasıl calışacaz pareto bir haber alaydı
-
Mart yada Nisan ? Mayısta zaten sınav var. Eğer gerçekten mart yada nisanda ilan gelecekse keşke bunun resmi açıklaması yapılsa ve bizde ona göre adım atsak. On binlerce insan aylarca belirsizlik içinde olmasa. Askerliği olan, evlenecek olan, maddi durumu olmayan, yaşa takılan, başka planlar yapacak olan; zaten buzamana kadar zor bekleyenler var Kesin bir bilgi alma yöntemi yok mu arkadaşlar ?
-
2016 yılı lanetlenmiş bir yıl gibi bütün olumsuzluklar üst üste geliyor
-
Ya arkadaslar bi herkesin dedigine inanmayın benim iki ardasim guy bitane de mali hizmetlerde hemde ankarada onlar duyum alamıyoda bu alanlar nasıl alıyor anlamıyorum onların duyum alması pek inandırıcı gelmiyo açıkçası derse odaklanmak zor ama suan icin baska şansımız yok yani calismaktan baska
-
aralık 4 te sınav olabilmesi için perşembe akşamına kadar ilan gelmesi lazım. kaymakamlık sınavı -hakimlik sınavıyla aynı gün sınav yapmaya kalkmazlarsa
-
Arkadaşlar guy icin 76 kpss p35 puani yeter mi sizce ona göre hazırlanicam sinava:/