2016 Aralık GUY Sınavı
-
KHK ne zaman çıkar bu konuda bi bilgisi olan var mı peki
-
@iibflibirgarip bk toplandı haberini gördügümüz zaman :S ne zaman toplanacak onu bilmiyorum işte
-
En son ertelenmişti bk toplantısı.khk nın hazır olmasını bekliyo onlarda herlade.ne khk mış arkadaş
-
Anlamadığım ne yapacakki khk yi. Zaten bir seferde en fazla 2000 kişi alan bir kurum ihraç listesini beklemesi saçma. Bence başka bir yalan uydurun DUYUMCULAR
-
@urfa63__ hocam yalan değil aslına bakarsanız alım olacağı kesin bütçe uzmanları , vergi müfettişleri herkes gelecek diyor ancak anlaşılan sayın bakanın bu konudaki görüşü geç olsun güç olmasın yönünde
-
yeni bilgi yeni duyumm yok mu hocam? @paretowilfredo sanki ne bilim gib artık hareketliliğe gecer gibi hissiyat tamamen
-
ya evet hatta facede cok cok güvendiğim bi hoca calısın demelere basladı o ole dıyosa ne bilim vrdır bırseyler 3 senedir böyle oldu en zından:) benm hıc tanıdıgım bildiğim biri yok siz su tanıdıklarınızı bır daha sıkıstırsanıza arkadaslar bu sefer içi dolu bilgilerle gelebilirsiniz inşallah
-
@Guygelsinnn biz kimlere güvenmedik ki hepsi foss çıktı
-
@urfa63__ bu ülkede sen bugün ile yarının birbiriyle tutarlı olduğunu gördün mü ki de burda bir şekilde ordan burdan birilerine güvenerek duyduğu şeyleri paylaşan insanlara sanki sana söz vermiş yemiş etmiş gibi güvendik foss çıktı diyebiliyorsun.Bugün alım için makama gönderirler makam 3 ay oyalar bunu tahmin etmek zor devletin bu sıkıntılı sürecinde.Eğer ki güvenmiyorsan takip etmezsin çözüm kolay.
-
Kim o hoca? @Guygelsinnn
-
Kasımda 15.000 öğretmen alınacakmış gene kadir hoca yazmış.adalet was here.
-
Bu ileti silindi! -
ne kadir hocaymış arkadaş adam tek başına bakanlar kurulu mübarek
-
@guyan-gelmiş bizim hocalarda ugraşsa haberimiz kesin olur . sınav hazırlıgı hooopp diye açılmıyor ki. hazırlık aşamasında haber alabilirler
-
Dostlar hepinize merhabalar. Bildiğiniz üzere Ankara'dayım. Kovalamaya başladık. Doneler oluşuyor yavaş yavaş. Haberler için girişimlerde bulunduk. İnşallah karşılığını bekliyorum. Yakın zamanda sizlere güzel haberlerle dönmek için çabalıyoruz. Sizlerden tek ricam süreçten o veya bu şekilde kopmamanızdır. Moralinizi yüksek tutamasanız bile bir şekilde motive olmak zorundayız. Bu benim için de geçerli ben de sizler gibi ders çalışan bir insanım. Süreçten kopmamak devamlılık sağlamak lazım. İnşallah olumlu haberler gelmesini umuyoruz dediğim gibi.
Allah yar ve yardımcınız olsun.
-
Eyvallah hocam en kısa zamanda güzel haberlerle dönersin inşallah
-
hadi bakalım olumlu gelişmeler oluyor gibi. yalnız ARKADAŞLAR Yarın akşam(Persembe)21.00de #Kasimda2500GelirUzmYrd ilanı bekliyoruz demek için HERKES TWİTTER DA OLSUN. sonucta ne kadar fazla alım olursa o kadar iyi değil mi!
-
eyvallah üstad. bekliyoruz
-
@paretowilfredo kardeşim ufakta olsa birşeyler çıtlatsan . hem vmy hem guy hem muy hem duy farketmez
-
Şu ilan gelse bugün kaymakamlığa çalışmayı bırakırım.