2016 Aralık GUY Sınavı
-
Bakalım @paretowilfredo ne diyecek aldığı bilgiler sonunda ama kasımın ilk haftaları gelse şimdiye duyardı heralde
-
Bana da ihtimal yuksek dedi ama.. Kadir hocayi şahsen tanımıyorum ama bu kadar yerde soyluyosa bence bi bildigi vardr bi insanin sonucta bu hocalarin bi sayginligi var yani ogrencilerin gozunde degeri var
-
@paretowilfredo kardeşim saat başı forma bakıyorum birşey yazdın mı diye nerelerdesin.haberler ne yönde neyi gösteriyor.
-
Saat basi forma bakanlardan biri de ben:)
-
Bi Facebook grubunda Muratın hocalarından biri Aralık'ta ilan demiş.Sallıyo herkes işkembeden bakalım kimin mi tutucak
-
Hocalarda bu işi kendi reklamları için kullanmaya başladı
-
@guyan-gelmiş aynen öyle kardeşim.bizi sadece ticari obje olarak görüyorlar
-
Kasım ayına geldik bu ay'ı ve mayısı sayarsak 7 ay var sınava. Sırf ilan açılmadığı için kabaca kaymakamlığa çalışıyorum pek umutlu olmasamda. Kaymakamlık sınavından sonra 5 ay kalıyor sinava ve neyazıkki riske atmamak için Guy ilanı gelse bile puanların geçerlilik süresi 1 yıl olduğu için 2017 kpss ye çalışmak zorunda kalacaz diye düşünüyorum. Çok saçma bir süreçten geçiyoruz gerçekten. Allah yardımcımız olsun.
-
Bu sene kpss a nin geçerlilik süresinin 1 yila dusurulmesiyle ilgili yaziyi resmi gazetede okudum. Orada 2017 Kpss a grubu sinavlarinda değişiklik yapilacagi icin sure 1 yila düşürülmüştür yazıyor. Bu konuda bilgisi olan var mi? Sinavda ne gbi degisiklik olabilir ki?
-
@marshallinksi Konuşulan soru sayılarına bir güncelleme kardeşim. Artış söz konusu olacak yeniden eğer gündemdeki konuşulanlar gerçekleşirse.
-
Var mı bir hareketlilik guy için @paretowilfredo
-
@guyan-gelmiş şöyle de bir durum var ben 4. Sınıfta okul ile birlikte giderken 78.3 aldım kurum sınavında 80 doğru ile elendim mersin için ikinci sınav olsun derken geçen sene hazırlananlar olmasın bize sınav açılmaz yoksa diyordu halbuki önündekiler gidecek veya daha tecrübeli olanlar bunu hiç düşünmüyorlar hakikaten aklı baya karışık
-
@paretowilfredo hayda bir de soru sayıları mı değişecek bir bu eksikti bu 2016 ya girenler lanetli sanırım
-
@Puma-Monetarist kpss soru sayılarında güncelleme yapılabilir guy sınavında değil hocam..
-
sınav sistemi değişecek 5 kat 10 kat derken şimdide soru sayısı cıktı başımıza. artıyor mu azalıyor mu yoksa soru dağılımı mı değişiyor.
-
@hayalimsgk anladım hocam da böyle gidişle bizde 2017 kpss yi göreceğimiz için öyle dedim
-
Ben bu kadar sancılı bi surec gormemistim. Alti üstü ilan gecen sene bile alim yok az denilirken bile gelirdi ilanlar. Allah sonumuzu hayır etsin.
-
@uzman geçen seneyi mumla arar olduk ki bu sene bir sürü alım olacak deniliyordu darbe Vs olmadan önce ki darbe oldu kadrolar öyle veya böyle boşaldı ama yine alım yok şaka gibi ilan hiç yok
-
Bide devlet yetkilileride hep bir agizdan az alım yapacaz demeleri yokmu. Ders çalışmak azap gibi geliyo kapağı açasım yok. Bi ilan geliyo 40 bin kisi başvuruyo. Umarız rayına oturur işler.
-
Paretoda artık bişey dememeye başladı