2016 Aralık GUY Sınavı
-
@paretowilfredo 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@De_lorean kardesim ilan icin mi dostlugumuz daha evvel gelenlere sayin isin sakasi insallah haberlerimiz boyle kardesim. Bakalim bekleyip gorecegiz
Usta ilan 10 kattan gelirse Kızılay madoda bir çay benden ya da aştide...olur mu içimden geldi :)earpıda alcaz
5 kat olursa siz selfie çeker atarsınız gali -
@De_lorean Yüzüme pareto maskesi takarım selfie olmaz başka türlü
-
Haftaya ilan gelsin paretoya konya etliekmeğini ısmarlicam hemde boyu kadar:):)
-
@AbuZiTTin Dostlar ilan gelsin gönlünüze göre olsun da ben bir şey beklemiyorum.
-
Tekirdağ 100 kişi talep etti. Diğer illerde bu şekilde olur inş. Yüklü bi alım gerçekleşir. Beklemek zor zanaat...
-
@veda ne zaman talep etti yeni mi yoksa çok oldu mu....pareto kardeşimizin dediği gibi 10 kat ve 1750 olsunda alim
-
@De_lorean 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@paretowilfredo 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@De_lorean kardesim ilan icin mi dostlugumuz daha evvel gelenlere sayin isin sakasi insallah haberlerimiz boyle kardesim. Bakalim bekleyip gorecegiz
Usta ilan 10 kattan gelirse Kızılay madoda bir çay benden ya da aştide...olur mu içimden geldi :)earpıda alcaz
5 kat olursa siz selfie çeker atarsınız galiEyvallah kardesim dışardan geliyorsak mecbur ya asti ya kizilayda hel bi gelsinde kazaninca da yemekte yeriz benden
-
Tam Zaman'ı bilmiyorum ama 100 kişilik bir istek yaptı. İnş dediğiniz gibi iyi bir alım yapılır.
-
4 kat mülakat nedir ya biz bir kişiyiz eleyip giremedik iki kişi daha çıktı karşımıza pareto ilan konusunda sana güveniyorum.2 kere bu kurumdan elendim neye göre adam alıyorlar nasıl alıyorlar anlamadım şu yaptıkları olaylara da pek şaşırmadım 4 katmış teyy ALLAHIM yaa.
-
@paretowilfredo kardeş tahmini tam ne zaman gelir ilan. Yeni bi gelişme varmı
-
Merak etmeyin 4 kat mülakat olursa ve kalırsam alınmayı düşünmeyen ben parmak kamera ile girecem soracağım efendim sorulara geçmeden birşey soracağım deyip neden almıyorsunuz ne yapmam lazım hadi kendimi geçtim arkamızdan gelenler için ne yapmak lazım diye sorasım var.
-
Aynen katılıyorum bende 5kere elendim neye göre elediler hiç anlamadım.5 içinde 2kere de yedek kaldım ordan da sıra gelmedi.4kat olursa zaten gelmez daha da.neyse ya sgk istiyorum zaten.
-
10 gün içinde ilan geliyormuş. Adanayı merak edenler karataş ceyhan ve bi kaç ilçesi daha var. Detaylı bilgim yok ama bu bilgiler kesin diyebilirim kolay gelsin.
-
Peki alınacak kisi sayısi ve kaç katı belli mi kesinligi...
-
@istatistikçik kardeş Erzurum varmı biliyormusun?
-
Sayı veya kat ile ilgili net bilgim yok sadece adananın da talep verdiğini ilanın 10 gün içinde geleceğini söylediler
-
Bunlar güzel gelişmeler. İnşallah yanılmayız da artık şu ilan gelir. Allah yardımcımız olsun dostlar.
-
@hakimim_25 Kardeşim dediğim gibi Ekim ortasına kadar diye duyurduk halen böyle beklentim.
-
Ben 74 puanla girermiyim okadqr kyma olumu 22 bindeyim ben 1750 kiside bana sira gelirmi goremem diye hic calismadm baslasammiki
-
@keynezyenciii Kardeşim kesin bir şey diyemem ama çalışman faydana olur. guy sınavı olmazsa, KPSS'ye temel olur. Bence çalışmalısın