2016 Aralık GUY Sınavı
-
GUY istiyoruz GUY
-
Simpsons çizgi film yöneticisine mail attım cevap bekliyorum onlar bilir ne zaman geleceğini:)
-
Guyyyyyyy
-
Guyyyyy 2016
-
Buraya guy yazacağına hergün 5 tane fax çek gib e zaten bedeva çekiliyor günlük 5 sen çek 5 te ben çekeyim belki ilan gelir
-
Geleceğin yönetici adaylarının durumu çok vasat. Ülke kimlere emanet olacak diye korkmuyor değilim.
-
@ctrsprbs Sadece geleceğin yönetici adayları değil ki hocam. Sağlık alanında, teknoloji alanında , eğitim alanında... Her yerde aynı endişeler aynı sorunlar var ne yazık ki. Bir iç çektim az önce anlatamam..
-
@AbuZiTTin biraz sayfaya hareketlilik gelsin dedim. Siz ene
-
Haklısın kardeşim biz ene hergün 10 defa guy geliyor yaz 4. Gün sonunda gelir @urfa63__
-
bugünden itibaren 5.günün şafağında bu siteye bakın. GANDALF gibi GUY da gelecektir.
-
Bugün bitti 4. Gün şafağında artık
-
Arkadaşlar Allah hepimizin yardımcısı olsun. Hepimiz aynı haldeyiz .Ama nolur çalışmayı bırakmayalım.Şuan birbirimizi derse teşvik etme zamanı. Sabrın sonu selamet .
-
Merhaba arkadaşlar, biraz geç olsa da GUY ile ilgili konularda size elimden geldiği kadar yardımcı olmak için aranızdayım Öncelikle toplamda 6. (2. guy) mülakatımda Guy olabildiğimi ifade edeyim ki sürecin benim için ne kadar uzun olduğunu az çok tahmin edersiniz sınava şöyle hazırlandım mülakat şöyle geçti kısımlarını şimdilik geçiyorum dileyen isteyen olursa onları da cevaplarım. Size kısaca neler kaybedip neler kazandığımdan bahsetmek istiyorum. önce kpss sonra kurumun sınavı sonra mülakat derken yeterince yıpranıyorsunuz, vaktinizin çoğunu masa başında geçirirken alternatif olabilecek herşey o an sizin için kayıp oluyor, işte arkadaşlarınla gezmek, dolaşmak, doğum günü kutlamak.. ailenle pikniğe gitmek, akşam yemekten sonra çay içmek.. alışveriş yapmak… eş/dostun düğününü gitmek.. bunların hepsi kayıp oluyor dirsekleriniz masada iz yapana kadar çalıştığınız zamanlarda..ama Allah nasip ederse sonuçta yüzünüz güldüğünde kazandığınız en güzel şeey maaş olmuyor tabii ki de. Verdiğiniz o emeğin az ya da çok karşılığını aldığınızı görmek size o haklı gururu yaşatıyor, inanılmaz bir şekilde kendinize olan güveniniz artıyor, Sonra sevdiklerinize ve özellikle anne, babanıza (ailenize) maddi/manevi sağlayabileceğiniz destek en güzel kazancınız oluyor aslında. Mesela ben artık iş çıkışı direkt arkadaşlarımla buluşuyorum, alışverişe gidip kendime üst baş alıyorum, sinemaya gidiyorum, ailemle haftasonları hava güzel oldukça piknik yapıyoruz, düğün dernekten de geri kalmıyorum
Şimdi ortada hali hazırda bir ilan yok belki evet ama ASLA çalışmalarınızı bırakmayın, ilan bugün yok yarın yok birkaç ay sonra yok ama sonunda var.. ve sonunda sizi bu kazanabileceklerinizden geri bırakabilecek tek bir şey var oda bugünki umutsuzluğunuz, pes edişiniz olur.. -
@sabırsız Bunu motivasyon başlığına da yazarsanız tam olur. Çünkü girilen içerikle, açılan başlığın alakasının olmadığı tek başlık orası:). Kolay gelsin.
-
Bugün de gelmedin...
-
Arkadaslar bilmem kac kisi ilan bekliyor, ilanlarin adam akilli geldigi yok. 2016 yili adaylarinin basina gelmedik kalmadi. Sinav one alindi, sonuc aciklanmasi gecikti, OHAL derken ilan yok ve puanlarimiz yanacak cunki en onemli degisiklik sinavin gecerliliginin bir yila dusmesi. Yalnizca sinav gecerliliginin tekrar iki yila cikmasi icin bir etkinlik duzenlememiz gerek miyor mi? Tek baslik #2016kpssgecerliligiikiyilaciksin
-
Oyle bir etkinlik yapacağımıza sınavın gelmesi için etkinlik yapalım geçerliliğin iki yıla çıkmaacağı kesin kpss ya açık uçlu olacak ya sınav soruları artırılacak yani bu değişiklikler beklenirken iki yıla çıkmaz daha gerçekci olalım zaten ilan olmadan puan bi işe yaramıyor
-
Malum sitede birisi sinavin 2017 kpss'den once olmayacagi iddiasini atmis.
Bence asil etkinlik hashtag'imiz #bonzaiyehayir olmali!! -
@paretowilfredo ilan 2016da gelicek mi sizce? Yoksa süreç uzayacak mi? Arastirabildiniz mi
-
Arkadaşlar bu gelir idaresinde yetkili birinin twitter adresi yok mu ben baktım isimlere ama göremedim sgk başkanına yaptığımız gibi etiketleyip 3-5 tweet atabilirdik.Yoksa bu sessizliğin sonu hayra alamet değil gibi..