2016 Aralık GUY Sınavı
-
arkadaşın biri facede kampanya başlatmış 3000 guy için mektup kampanyası kpss a grubunda mektup yazmak isteyen nokta koyuyor destek olalım arkadaşlar
-
Aslında CB başkanının etkinliğine katilirsa soylense dert tek talimatla alım yapılır
-
C.başkanına bizim adımıza mektup yazan star gazetesi yazarı vardı ya twiterden toplu olarak yazalım tercihiyap in guy la ilgili yazılarını atalım son 3 ay kaldı Puanlarimiz bitiyor diye
-
-
Iyi günler efendim. 2016 kpss a grubu sınavına giren bir öğrenciyim 2015 den bu yana guy vmy duy mhuy ilanları bekliyoruz 2016 puanımızla birçok sınava giremedik şu anda gelir uzman yardımcılığı ilanı bekliyoruz ilan gelmezse almış olduğumuz puanlar iptal olacak ve iibfliler büyük mağdur edilmiş olacaktır. Bizde bu vatana hizmet etmek istiyoruz ve kimseye sesimizi duyuramadık bize eğitim sağlayan devletimiz eminim ki istihdam da sağlar. Mağdur olmamak için bu ay için de Gelir Uzman Yardımcılığı sınavı bekliyoruz ilginiz için teşekkür ederim.iyi günler bunu gönderdim ben şimdi millet sizde gönderin
-
@Aslankayserili maili attım ins görür
-
@köyün-ağası insallah kardes bende attım zaten . Bakanin sekreteri soyledi bana bunu .
-
Bende attım umarım işe yarar
-
@Aslankayserili bu adrese mi yazıyoruz arkadaşlar tam okuyamadım akışı
-
@jevons aynen hocam
-
aksama etkınlk varmı arkadaslr saat 10 da yusuf kaplana yazmamz lazım
-
@Lamıcimiyok nasıl bir şey arkadaşım change.org gibi mı ?
-
Ben de yolladım maili.Bir de akşam ki etkinliği facedeki gruplarda duyuralım.Çoğu kişinin haberi olmuyor. Benim face olmadığından paylaşamıyorum.
-
BAYBURT'TA YASAYAN ARKADASLAR HEMEN AKPARTI IL BINASINA GIDIP SAYIN VEKIL SAHAP KAVCIOGLUNDAN BILGI ALSA SUPER OLUR. TIVITIRDA GORDUM SUAN DOLMUSCULARLA GORUSUYOR AK PARTI IL BASKANLIGINDA
-
Kadir Koçtan haber var mı Soran oldu mu Şubat da bitti diye. Ben sadece Twitter kullandıgim.icin canlı yayınlarını takip edemiyorum
-
Hala Kadir Koç diyorsunuz arkadaşlar o adam palavracı çıktı
-
Hala demekte sakınca yok. Sorulara cevap vermiyor mu merak ettim. Simdiye kadar herkes Palavraci çıktı ona bakarsan
-
@kpsshobimdir sorulara cevap vermeye tenelzül etmiyor artık .. Guy ile ilgili soru sormayın diyor
-
@miss-smith teşekkür ederim
-
Arkadaşlar hiç iyi bilgiler almadım maalesef 2 ihtimalimiz kalmış. ya kpss'ye çalışacağız ya da ne yapıp edip naci ağbala aşırı derecede baskı yapıp sınav yapılması talimatı verdirtmeliyiz yoksa sınav hayal.