2016 Aralık GUY Sınavı
-
Adamlar 3. Sırada para sen nelere kadirsin Allah kahretsin başka bir şey demiyorum
-
Arkadaşlar şunlara takılmayın ya imkanı yok bunlara sınav açmayacaklar.
-
adamlar mesai saatinde etkinlik yapıyor enteresan.
-
Alım yalan mı oldu şimdi
-
@guyan-gelmiş dur bi yazayım bunu
-
yazanlara bir baktım da memur sen in il şube başkanları
-
acaba kabinedeki veya ak partideki önemli isimler baskanlık icin falan konferansa gelior sehirlere acaba onlara falan soylense etkisi olur mu sizce
-
Enerjimizi harcamayalım onlara,bırakın yapsınlar etkinliklerini.Cevap atmayın artık.Biz sesimizi nasıl duyururuz onu düşünelim.
-
arkadaşlar aracılarla bu iş olmuyor ne yapıp ne edip naci ağbal'a ulaşmamız lazım onun içinde siyaseten çevresi olan insanların destek olması lazım naci ağbal'ın twittera girdiğini sanmıyorum çevresindek bir iki kişiden anca duymuştur gençler guy sınavı istiyor diye o da bir etki yaratmaz.
-
@guyan-gelmiş cengiz yavili var ona yazıyoruz her gün hiç bir tepki vermiyor, bugün yusuf beye yazıycaz ilgilendi sanki bizle akşam 10 da hatırlatın dedi
-
@guyan-gelmiş soru hazırlayacak adam yoksa KPSS Den sonra da olması hayal gibi bir şey geliyor bana
-
@bonus onu latife amaçlı söyledi zaten personel azlığını belirtmek için.
-
Grupta bazı arkadaslar su etkili olur mu şunu yapalım mı diyolar kardeşim elinden ne geliyorsa yap ya referandum süreci milletvekilleri bakanlar hiç ilgilenmedikleri kadar vatandasin sorunlarıyla ilgilenir sormayın su etkili olur mu konferans a gidip soralım mı diye martta biterse boşuna beklemeyelim kasım Aralık a kadar guy filan
-
@maliyeciadayi sorma kardeşim kimi görürsen konuş git
-
@guyan-gelmiş anladım şimdi saolsın. Eylül dönemini bekleyecez artık bu saatten sonra. En yetkili Ada'm söylemiş artık
-
@bonus benim edindiğim izlenim işleri bu aralar farklı yürüyor Bakan ne derse o durumunda şuan maliye gib vdk.
-
sanırım biraz örgütlendik
-
@aylin-yılmaz şuan tt olmasının sebebi biziz gibi geldi bana kendi etkinliğimize bu kadar adam bulamıyoruz
-
Arkadaşlar olabildiğince twet atmaya çalışın taga yorum yapanlara ki bi şekilde duysunlar bizi.Kim daha mağdur anlaşılsın
-
@guyan-gelmiş tutuyorum kendimi o taga yazmamak için vecdi yanbaz a yazıyorum ben