2016 Aralık GUY Sınavı
-
benim duyduklarımı o da duymuş demekki yüksek sesle dillendiriliyor alım olmayacağı.
-
Bizim emeklerimiz , çektiğimiz sıkıntılar kimin umrunda !
-
Bence bakan veya bakanlik yetkilileri referandum oncesi zimmi olarak hayir icin calisiyor. cok yogun calisiyoruz soru hazirlayacak bile kimse yok falan bunlar palavra binlerce kişinin hakkini bu kadar basit gasp ediyorlarsa bunun baska bir aciklamasi olamaz
-
o kadar şey duymama rağmen ben hala umutluyum.Bir yanım adam açık açık almayacağız demiş ne büzüyon derken bir yanımda la olum bunlar siyasetçi beklentiyi düşürüp umutları kıracak ki ilan geldiğinde sevinci arttırıp ibreyi kendine çevirsin binevi ölümü gösterip sıtmaya razı etmek. diyor...
-
Arkadaşlar madem ilan gelmeyecek ben de siyasi bir öngörüde bulunayım.
Eğer sandıktan hayır çıkarsa büyük ihtimal erken seçim olacak; AK Parti ve MHP beraber 367'yi bulmaya çalışacak bu da HDP baraj altında kalırsa gayet mümkün. Seçim olursa ilanların gelme ihtimali çoğalır. Bu sefer riske atamazlar
Eğer evet çıkarsa bence ilanlarda gelecek sayılar giderek azalır. Çünkü devlet az adamla zorlayarak da olsa iş yaptırabileceğinin farkına vardı. Ve maliye bütçesi Ocak ayında fazla verdi. Nedeni ise o kadar çok ihraç oldu ki bütçe fazla verdi en nihayetinde.
Bu sadece bir öngörü. Duyum falan değil.
KPSS çalışmaya devam!!!
-
@guyan-gelmiş gelmeyecek gibi çalış kpss ye. 2 yıl 2017 kpss nin ekmeğini yiceksin tabi ilan gelirse
-
Arkadaşlar maalesef hükümetin derdi başka gençlerin derdi başka biz işsizlikten geceleri uyuyamazsan kimileri de Türkiye'nin derdi başkanlık sistemiymis gibi davranıyo eğer bizim için birşey yapmayan hükümet yetkilileri ilan vermezse İİBF lilere bizden sandıkta ne dicemizi ii biliriz ...
-
bu kadar magdurıyetten sonra evet dıyecek halim yok
-
başkan twitter hesabını kapatmış diğer hesabına geçmiş https://twitter.com/VecdiYanbaz_
-
kurumiçisınav isteyen lerden biri de şoför müş gençler
-
tugrul koceri 3 4 yıldır takip ediyorum artık cümlelerinden ne demek istediğini az çok çıkarıyorum bayya da sağlam duyum alır ilk ağızdan hemde onun tweeti ni bende okudum şimdi kpss öncesi alım kesin olmayacağına artık inanıyorum yeni arkadaşlara da tavsiyem kpss ye yüklensinler
-
Hepimize geçmiş olsun bu saaten sonra mucize lazım ilanın gelmesi için ve sınava 3 aydan az zaman kaldı vakit kaybetmeden kpss ye odaklanmak lazım. Herkesin bekletisi 2017 Kpss den sonra iyi alımlar umut ediyoruz. Allah hepimizin yardımcısı olsun
-
aile ve sosyal politikalar bakanı psikoloji sosyal hizmet çocuk gelişimi mezunlarından 1500 tane personel alınacağını söyledi. maliye bakanına kadroya onay verdiği için ayrıca teşekkürlerini iletiyor. biz bukadar maliye bakanına yükleniyoruz gib in kadrosunu onaylamıyor diye. iş maliye bakanına kaldı fln diye açıklamalarda bulunan insanlar oluyor. bence bu işin altında yatan başka mesele var. sınav komisyonu dağıldı gibi açıklamalar hikaye.
-
Alan dersleri neyse de yeniden genel kültür genel yetenek tarih matematik çalışmak zor geliyo insana
-
her şeye onay veren bakan gelir idaresine neden onay vermiyor. bizim asıl sorunumuz bu . bu konu hakkında rica etsem sessizliğini bozarmısın @paretowilfredo
-
@ansızınbirilan başından beri baskı kuramadık bakana olacağı buydu
-
Hadi Guyu boşverelim. Hani kpps den önce ilgöç gelecekti ? Hepsi yalanmış
-
Rasyonel olarak bakarsak hayır çıkması demek bakanlıkların revizyona gitmesi demek ve ilk koltuğundan olacak kişide bence Naci Ağbal. Hayır çıkıp erken seçime gidilirse de bu kez seçim yatırımı olarak görülüp yüksek alımların geleceğini öngörüyorum.
-
@TugayÇ a grubu alımları gelmedi. herhalde bütçeye yük getiren sadece biz a grubu adayları
-
Bu denli önemli bir referandum öncesi alım yapmayıp alımı seçimden sonraya bırakmak bir intihar olur herhalde. yinede alımın olacağı umudunu kaybetmeyelim derslerimizden soğumamak için.