2016 Aralık GUY Sınavı
-
Bu nedir arkadas ya hani herkes tanidigindan duyum alıyordu haninsinav olacakti simdi de cikmis yok tugrul yok demis de filan noldu yani ? Bi var diyosunuz bi yok diyosunuz hop oturup hop kalkıyoruz bu nedir en iyisi burayi takip etmemek
-
arkadaslar hersey ortada butun kurumlar ılana cıkarken referandum gıbı bır surec varken malıye bakanlıgının ılana cıkmamasının nedenı ya kurum ıcınde cok cıddı sıkıntı var(fetö yönünden). yada sadece malıye bakanın yenı alım yapmak ıstememesı. vay efendım sınav yapacak adam yokmus yok efendım soru hazrlıcak adam yokmus fln bunlar hıkaye.
daha once malıye bakanı acıklamıstı alım yapacagız hazrlıklar var basbakana sunacagız dıye. demekkı artık ıs basbakanlıkta bıtıyor.
artık su son bı hafta ıcınde yapılacak etkınlıkler basbakan ve cb na yonelık olmalı dıye dusunuyorum. -
Hayır benim sinrime dokunan nokta 3 ay sabredin gayret edin 2017 sonrası söyle alım olacak böyle alım olacak demeleri. Arkadaş bize 2016 da bedava mi verildi bu puanlar gayret etmedik sabır göstermedik mi. Dersaneler e bedava mi yazıldık kitapları bedavaya mi aldık. Şimdi hiç birşey olmamiş gibi 3 ay daha sabredin falan filan. Insanlar askerlik lerini tecil ettirdi belki nisaninı sözünü erteledi. Hayatımızi erteledik be. Yazık çok yazık günah büyük günah. Nasıl alım olmaz bu nasıl bir sistemdir. Yok şimdi 1000 kişi alınacağına kpss sonrası şukadar bukadar alım olacakmış. Şimdi 1000 kişi al kardeşim ne olacak 1000 kişinin yüzü gulecek hayatını kurtaracak. Ne kadar önemsizmisiz be. Hak var ortada be binlerce insanın emeği var. Ama duyan gören... maalesef.
-
@svgii kesin diyebiliyor musunuz gercekten? Guy icin de kesin diyenler vardi sonuc ortada.
-
@TugayÇ dostum bin kez yazdim bende ayni seyi burda sallayip duruyorlar ama kimse gidip konusma taraftari degil artik valla hakediyorlar bu ilansizligi herkes duyarsiz susup oturursan beklersin boyle
-
@nic39 En azından her sene açılan bu sınav için bu sene neden açılmadığına dair mantıklı bir sebep söylesinler.
-
Yazmayayım yazmayım dedim artık bugün patladım bir yetkli çıkıp açıklami yapmaktan aciz olabilir mi.Sözde bu yaz nişanlanacaktım o da yalan oldu.evdekilere ne diyecem şimdi.Beni bekleyen kıza ne diyecem.Askerlik duruyor daha.Tekrar kpss kurum mülakat derken olur sana 2018 haziran ee bizim suçumuz ne bunda.Bizi bekleyenlerin suçu ne şimdi.yemin ediyorum bıktırdılar bizi herşeyden
-
Ha böyle ancak konuşuruz işte. Çok iyi oldu hepimize. 3-5 twit atmak için bile kıpırdamayanlar kaldı kı yürüyecekler, basın açıklaması yapacaklar, gibe siyah çelenk bırakacaklar, kep bırakacaklar... tteee teeeeyyyyyyy Yapmayın arkadaşlar bunlar olacak şeyler değil. Daha ankarada gibe gitmek için 5 EVET YANLIŞ OKUMADINIZ 5 kişi bulamayan bizler mi yapacağız bunları??? Çok güzel oldu hepimize. Şimdi ha böyle konuşup duralım.
UNUTMAYIN ARKADAŞLAR HAKETTİĞİNİZ GİBİ YAŞARSINIZ.
BUNDAN SONRA DA TEK BİR FORUMA GİRİP YAZARSAM ADAM DEĞİLİM
KALIN SAĞLICAKLA
-
@Ülkü bizi dikkate aldıklarını hiç sanmıyorum. Yoksa okadar etkinlik yapıldı haber kanallarına sorular yöneltildi ama yetkili hiç kimseden bir cevap gelmedi. Yemin ediyorum şahsım adına konuşuyorum çıkıp su sebepten bu sebepten diye bi aciklama yapılsaydı bu kadar sinir stres olmazdı. Bilmiyorum arkadaşlar şu içinde bulunduğumuz duruma söyleyecek başkada birsey yok maalesef.
-
500 ilgöç glrse p35 81 e gelrmi
-
Guy ile ilgili hiç birşey paylaşmadım ben zaten net bir bilgide yok guyda.aldığım bilgiyi sizlerle paylaşmak istedim.evet kesin Allahın izniyle ilan gelicek.
-
@svgii Nur topu gibi yeni bi trolümüz oldu
-
@svgii guyla ilgili duydugunuz bisey var miydi
-
@nic39 Kesinlikle katılıyorum. Puanlar 1 sene geçerli sınav normalinden erken yapılıp erken açıklanıyor bir de üstüne ilan gelmiyor. Zaten yeterince haksız bir sene yaşamışız. Sadece sebebini merak ediyorum Bu belirsizlik de insanı mahvediyor. Eylül ekim gibi ilan geleceği kesin değilki hadi biz tekrar girdik sınava yine hayatımızdan fedekarlıklar yaptık belli bi puan aldık diyelim eylül gibi gerçekten gelecek mi bu kesin mi hayır
-
Twitter etkinliğe gelin tag TT bu sefer
-
Ben anlamiyorum bu kadar kisi duyum yazdi. Yalan miydi hepsi simdi de yok deniyo. Talep toplandi dediler sinav yapmcklarsa da yine talep topluyolar mi ki acaba. Cogu kurum alim yapiyo da bi maliye bakanliginda mi sorun var. Valla bisey anlamadim ben. Umarim acilir yine de sinav
-
2018 ocakta tecil bitiyor ekim de alım gelse sıkıntı olur mu bakaya kalmak
-
Vay vay vay etkinlik yapınca adam yok ilan gelmiyor diye ağlayan sayısına bak. Bu iibflilerin % 80 i yüzsüz ve çıkarcı. Ne güzel de ahkam kesiyorlar hani ilan gelcekti sanki sözleşme imzalamışız. Herkes elinden ne geldiğince öğrenmeye öğrendiğini de paylaşmaya çalışıyor. Çıkarcı ve faydasızlar öte de oynayın.
-
Arkadaslar tv de 2 ay da 263 bin kisi istihdam edildi yaziyor bu ne el altindan mi aliyorlar ki acaba ilan yok vs 263 bin kisi istihdam nasil ediliyor
-
@Şakir bi çaya e dersin?