2016 Aralık GUY Sınavı
-
Bari twit atin 3 numaradayiz suan İibfmezunlarina Kadroacilsin yazip twitleyin
-
İibfMezunlarina KadroAcilsin
-
@sakirecayyok yarası olanlara dokundum sanırım boş boş konuşma seviyesiz.
-
İibfMezunlarina KadroAcilsin arkadaşlar yazın bi zahmet bikaç bişey
-
"İibfMezunlarina KadroAcilsin" yuklenınnn
-
Aynen herkes 10 dk sını ayırıp 20-30 Tweet arsa milyonlarca Twit eder hadi gençler asılın küreklere
-
@minikguy isdihdam ile ilgili haberler reklamlar o kadar fazla ki bu aralar ama o sayılarda bizim için degil. Bulunduğum ilde iskur ile cok sayida alim var misal typ kısmında geçici süreli işlerden oluşan.
-
@Şakir sen bana mi dedin bunlari. Ben sadece sordum normal zamanlar alim olmcksa yine talep toplaniyo mu diye. Ayrica yapilan her turlu etkinlige katilmisimdir suana kadar elimden geldigince
-
@Melis yok bazı arkadaşlar var onlar kendini biliyor hatta gidip sakirecayyok söyle nickli hesap açmış.
-
@Şakir benim dedigimin uzerine demis gibi oldunuz ondan sormustum. Yanlis anlamisim o zaman
-
@Melis vallaha senden kimseden korkacak çekinecek biri değilim söyleyeyim sorduğunda evet sen derdim. Gün tartışma günü değil hadi arkadaşlar birlik olup yüklenin
İibfMezunlarina KadroAcilsin yazıp Twit atıyoruz.
-
Arkadaşlar yeri gelmişken yazım daha öncede söyledim ama yine bu kadar stresli bekleyen arkadaşı görüyorum. Emin olun bende öyleyim. Özellikle erkekler askerlik sınav ne olacak ne zaman gelecek ilan tecil bitti bitiyor hesabı yapıyor. Bende onlardan biriyim. Bu hesabı yaparken askere gidersem ne olacak atama vs vs kafama takılan soruların cevabını almak için Gelir Müdürlüğü merkezine gittim. Durumu kapidakilere anlattım inandıklarını bilgi için nerden en doğru bilgiyi alabileceğimi söyleyip yönlendirildim. Sınavları yapan bölümün Şefi ile konuştum. Tabi buraya kadar gitmemde belki yanımda çarşıya gitmek için gelen annemin güler yüzlü karakterinin faydası varmıdır bilmem ama Şef uzun uzun sohbet etti ilan gelir dedi askere gitme hatta baya fazla alım olacaktır dedi.
Vel asıl kelam bende sizin gibi bekleyen biriyim. ilan gelir gelmez bilemem ama öğrenebildigim bu.
-
Şurada 2 ay sonra sınavın 1. Yıl dönümünü kutlayacağız benim fazla umudum kalmadı. Temmuz'dan Mart'a bekletildik. Mayısa kadar da bekletiliriz. Guyu mhuyu vmyyi falan unutun. Gelecek sene için dua edin ki açılsın
-
@asdasd dostum milletin umudunu kirma
-
@Aristo76 umut mu kaldı ki
-
arkadaşlar bugun yalçın akdogan burdaydı kitabını imzalatırken sayın bakanım kamuya yeni alım olmadıgından iktisadi ve idari bilimler mezunları yuksek puanlar aldıgımız halde acıkta kaldık uzman denetmen gibi alımlar bekliyoruz dedim yüzüme baktı ciddi ciddi kafasını salladı ne derece bi işe yarar bilmiyorum ama ben mesajı ilettim sevgiler
-
@maliyeciadayi kafasini olumlu mu mana da mi olumsuz mu salladi salladi
-
Benim şahsi fikrimdir, duyum felan değil. referandum öncesi ilan gelmezse sonra gelmez zaten niye gelsinki yani var mı bir mantığı oy lazım diye şubatta öğretmen alımı yapmıyoruz dediler şubatta ilan geldi. Yani ya kpss öncesi yada en az 1 sene daha gelmez.
-
@maliyeciadayi hocam kafasını nasil salladigi da onemli. Hayir der gibi mi evet der gibi mi umursamaz bi tavirla mi ne diyo ya bu der gibi mi....
-
Eğer kpss öncesi ilan gelmezse ki artık umutlar bitti oldu ya eylül gibi guy açıldı diyelim geçen alımda sorular kolay diye 85 ile kapatan ist ankara sorular zor olsa da o rakamları görür bu yığılmaya işimiz çok zor Allah kolaylık versin şimdiden...