2016 Aralık GUY Sınavı
-
Hocam yüksek alimlar zaten yapiliyor. Asdep kpss 60 la 1500 kisi ilana cikti. Sabah 11000 sozlesmeli er alimi aciklandi. Ogretmenler saglikcilar vs. Bitek bizden alim yok. Emin ol erken secim olsa bi okadar ogretmen saglikci daha alirlar bize zirnik koklatmazlar
-
@TugayÇ bizde iş bakanda bitiyor bakan ihtiyac var dese ki ihtiyacta var başbakan cumhurbaşkanı mı yok alma tasarruf var diyecek. bizim bakan biraz pasif bu alım konusunda onu gördük yani soru hazırlma falan bahane daha önce guy a girenşler bilir önceki yılın sorularını harmanlayıp sınavı yapıyorlardı
-
@köyün-ağası kardesim bizde icraat yok. Kedimizi kandirmayalim guy bekleyen maksimim 12000 kisi kalani bana bu puanla grlmez seneye gelsin diyen adamlar. 12000 kisinin de yuzde 5 i etkinliklere katiliyor. Hukumet de ne vericem bunlara kadro gider ogretmenlere veririm populer meslek en azindan alkis alirim derdinde zaten. Bize sira zor gelir !
-
Hadi diyelim erken seçim oldu çok rakamlı alımlar oldu bu bizim emeklerimizin çöp olduğu gerçeğini değiştirir mi ? O alım bir şekilde yapılacak zaten o değil ki sorun bizim puanlarımız gitti. Herkes farklı şartlarda hazırlanıyor bu sınava kaçımızda o güç kaldı. Referandum gibi çok önemsedikleri konuda seçim aracı olarak kullanılmıyorsak erken seçimde neden kullanalım ,ayrıca bunu beklemek kendimizi oyalamaktan başka bir şey olmaz.
-
Arkadaşlar bizim bir arkadaş grubumuz var 7-8 kişiyiz. Beni de kpss a'ya ikna eden onlar. Aralarından atananlarda var ki aralarında 87 puanla en düşük benim. Hepsi 90'lı puanlarda. Çoğu en az 2 yıldır hazırlanıyor. Çevreleri daha geniş A grubundan.
Duyduğum kadarı ile kpss 2017de yüksek puan hedefliyorlar yine. Bu sene alım olmamasına ve özellikle düşük puan alıp ilan gelmesini istemeyen ya da 2017de ilk defa girip ilan istemeyenlere iyice bilenmiş durumdalar.
2017 de yüksek puan alıp; 4-5 kişilik alımlar hariç, sınava ya da mülakata gitmeyeceklerse bile tüm sınavlara başvuracaklar; bunun iki nedeni var. Önemli olanı, yüksek puan alabilen ama referansı olmayan kişilerin şansını arttırmak. Böylece sadece referansına güvenen insanları olabildiğince elimile etmek. Sayıları az belki ama bir kişinin şansını arttırsak bile yeter diyorlar. İkincisi ise ilan gelmesini istemeyenlere iyice diş bilemişler. Çevrelerine de yayıyorlar bunu. Ben de onlar gibi düşünmeye başladım. Bende yüksek puan almaya çalışacağım kpss 2017 de. Ve tüm sınavlara başvuracağım.
Siz de çalışın yüksek puan almaya çalışın arkadaşlar. Hakkımızda hayırlısı olsun
-
Arkadaslar İl goc uzman yardimciligi ilani gelecek inşallah. Mart sonu Nisan başı gibi sayı net olmamakla beraber 500 kişi diye konuşuluyor.
-
@svgii yeni duyumcu sen misin:}
-
@svgii duyum kimden?
-
@miss-smith Tuğrul Koçer nerede yazmis bunları
-
@svgii göç için bu rakamı başka bir yerde daha görmüştüm burdan umutlanırız inşallah.Kaynağınızı sorabilir miyim ?
-
Soru hazırlama sorun derlerse gülerim havuzda olan soruları tekrar cep gibi soru kıtapcıgına basıyorlar
-
Yeterli puanı alamayanlar alım olmasın ki seneye bizde girelim diye düşünüp , yüksek puan alanlarda girmeyeceği sınava başvuru yapmayı düşündükçe bizim birlik olup hakkımızı savunmamız hayal.
-
Tuğrul kpss sonrası gelecek diyor gitti puan
-
@miss-smith her gün yeni bir sebep çıkıyor alınmayalım diye ,bugünün sebebi sorularmış
-
Arkadaşlar il göç uzmanlığı nasıl bir meslek? Ankarada kalınabiliyor mu ve maaşı ile guy maaşı aynı mı
-
Kpss sonrasındaki alım bir taşla iki kuşu öldürmek gibi bişey hem bizi mahvediyolar hem de 130 bin * 4 düz hesap 500 bin kişinin oy kaybı demek bunu göze alıyorsalar açmasınlar ne diyim.
-
1 sene önce doğmak ya da 1 sene sonra doğmak ne çok şey farkettiriyor. Gerçekten şuan canım çok yanıyor.
-
bakıyorum da senaryolar fenaa superlıgde takımların sampıyonluk senaryolarına dondu olay
-
Sahsi fikrim kabul etmemeliyiz sesimiz daha cok duyurmamiz lazim baska baska yollar denenmeli ayni zaman diliminde herkes kendi bulundugu vergi dairesinin onune kep birakabilir ve siyah celenkler veya baska baska seyler ayni zaman diliminde yapiliraa fayda yaratabilir tabi saygisizlik yapmadan kimse kendi ayagina sikmak istemez gerci bu konuda baya bilincliyiz bir o kadar cekingeniz tabi hayir cikarsa erken secim olur mu olur ama en erken 2018 subat ayini gorur cunku mv emekli maasi haketmeden bir erken secime evet demezler evet cikarsa o zaman da onemli olan donem 2019 olacaktir CB secimleri icin su an bizim kendi durumumuz icin en uygun donemdeyiz hem derse olabildigince yuklenmeli hem de tum yollari denemeliyiz herkes sacmada olsa fikirlerini paylassin muhakkak icinden saglam fikirler cikacaktir.soylenmemis fikirleri soyleyelim veya toplu hareket etmeyi basaralim yoksa bu husran tek yilla kalmayacak her yil artarak husran devam edecektir
-
Kaynağı söylemem fakat kesin olmasa yazmazdım. Bende sizler gibi ilan bekliyorum.Allahını izniyle gelecek insallah il goc uzman yardimciligi.