2016 Aralık GUY Sınavı
-
@ddguy GİREMİYORUM ŞU AN TWEETERA AMA GELCEM ÖSYM ACIKLAMASINDAN HABERİNİZ VAR MI?
-
@TugayÇ aynen hocam. Hep abartıldığını dűşűnműştűm ama malesef resmi makamlar "abartı değil gerçek" dercesine bu ilanı vermiş..
-
@bombiksmori koskoca gib 2 tane musteri temsilcisi bulamamismi da boyle ilan vermis. Resmen guylari sefe baglamadan sonra ki meslek itibarini zedeleyen 2. haber bu !
-
@TugayÇ zaten bi çağrı merkezine başvurmuştum. Gidip orda başlayayım bari..
-
@bombiksmori olsun maasi iyi
-
@John-Nash etkınlık yapalım dıyo mıllet. bıde bu kadın kutluaya ınanms ondan oyle yazms galıba
-
-
@İnmyheart herkes rant peşinde ilan illa ki gelecek hangi ayı tutturursak diye önümüzdeki ayı yapıştırıyorlar bir gün tutunca ben demiştim falan yapacaklar.
-
Baya ılber ortaylı,osmanlispor falan bize tweetterdan destek olmuşlar. İnecek inşallah fiyatlar. Rahat olun gençler,derdimiz yokmuş gibi bir de bunu dertlenmeyelim
-
..........
-
@aliali ne ıcındı o tarıh
-
@İnmyheart ilan icindi bence
-
Dalga geçer gibi yazboz oynuyor
-
@aliali trol musun dalgamı geçiyorsun anlamıyorum. Lakin bu kadar ümitsizlik içinde insan ister istemez inanası geliyor
-
millet şizofreni olmuş artık hak veriyorum. Eminim verdikleri tarihlerde gidip sınav falan yapıolardır şehir seçiyorlardır çok yazık
-
mülakat şart, bunları görünce hak veriyor insan hükümete:)
-
@aliali kardesim niye fuat avni gibi takiliyosun. Acik acik yazsana bisey biliyosan:)
-
10 yaşındaki ergen çocuk bunlar beyin yoksunu. Milletin duygusuyla oynayan bir kaç tane aptal boş beleş yaşayan insanlar. Hiç bir gayret göstermeyen nasılsa hesap açılıyor diye burda cahil cahil yazan tarih veren liseliler. Bizler neyin dertleriyle uğraşırken yeminle şartla tarih veren gelişmemişler. Bu insanlar yaşamları boyunca bir yerlere gelemezler. Makam olarak düşünmeyin karakter noksanı,akıl fukarası olarak düşünebilirsiniz hocalarım
-
@John-Nash hocam bosverelim gereksizleri biz bi etkinlik patlatalim bu haberlerin üstüne
-
Bu siyasetçiler neden açık konuşamıyor anlamıyorum şu tarihte sınavları açmaya başlıyoruz demek çok mu zor yakın zamandan kasıt kpss öncesi değil bence milletin gazını aldı işte yakın diye bekletecekler yine bizi ekim kasıma kadar ama inş yanılırım da kpss öncesi hiç olmazsa guy sınavını görürüz