2016 Aralık GUY Sınavı
-
@HaniYaKi bu ne demek be şimdi ben anlamadim sınav açılacak çağrı mi yapılıyo
-
gerçi ben AK GENÇLERİMİZİN yıllardır yeterli kpss puanı aldıkları takdirde başarılı olduklarına ve bundan sonra da olacaklarına yürekten inanıyorum !!!!
-
@ddguy bakan beyin açıklamasından küçük bir kısım sadece. evet yakın zamanda uzmanlık ve müfettişlik sınavları açılacakmış.
-
@HaniYaKi iyi yakalamissin ben görmedim bu açıklamayı e ilan gelecek mi o zaman sevinelim mi yani off mutlu olmak haram oldu resmen
-
@ddguy mart sonuna kadar ilan geleceğini çıkarıyorum bu açıklamalardan. özellikle naci ağbal gibi etliye sütlüye bulaşmayan bir isimden böyle bir açıklama geldiyse... ama çok çalışmalıyız . ak gençlerimizle aynı seviyede çalışırsak şansımız azalır. LİYAKAT dediğin bu kubbede bir hoş sada imiş
-
Ya kpss sonrasi mi diye dusunuyorum. Kpss haziran 14 te aciklaniyor. Yaz aylarinda alim olacagini sanmiyorum brn yani klasik guy tarihleri geliyor aklima ekim kasim falan. Ama tutup da ekime yakin zaman da denmez dimi ? Kendimi mi avuttum yoksa mantikli mi konustum ben cozemedim
-
Etkinlik yapalım o zaman
-
Arkadaslar Ayşen Akdağ diye iktisat hocasi var buyuk harflerle Nisan Sonu ilan geliyomus gozunuz aydin yazmis twitterda
-
Şu guy sınav öncesi yüklü bir alım yapsında herkes mücadelesinin karşılığını alsın.
-
@TugayÇ guvenilir bir hocami ben tanimiyorum kaynagi neresiymis sorsaydiniz keske
-
haydaa nısan cıktı sımdı de
-
@İnmyheart nisan'ı kutluay kararlı'nın sözlerinden alarak söyledi aslı astarı yok yani.
-
@şengüll kimden duydunuz dedim. Memurlar. Net gorselleri ve kutluay hocanin "nisan sonu icin mustesar bakani ikna etmeye calisiyor" twitini ss olarak atmis.
-
@HaniYaKi kendini bazı kesimlere göre liyakatli görmek liyakatsizligin babasıdır.Devlet kimi alacağını veya kimi almayacağını emin ol senden daha iyi biliyor.Kurumların içine gir yapılan konuşmaları özellikle muhalif kesimi gör sonra da bazı kesimleri yaftala bakalım.
-
neyine guvenerek yaziyor dalgami geciyorlar bzle
-
@kaymakam yaftalamayı kimlerin yaptığını aklı başında insanlar olarak gayet net görüyoruz merak etme arkadaşım.2013 yılında samanyolu ve benzeri fetö kanallarında vdk alımları ile ilgili şikayetler haber edildiği zaman bunlar neden bu kadar görüş ayrılığına düştüler demiştim.bana o günleri hatırlattın, yaşa var ol !
-
Uzmanlıktan kastı GUY olmayıp da maliye uzmanlığı gelirse işe bak o zaman
-
Ya kutluay hocayi ciddiye alip yazmis oda
-
off heyecanlandrdı kutluaya güven mı olur bnde bakan soyledı sandım
-
@HaniYaKi birbiriyle bağlantısız cevaplarla laf kalabalığı yapıyorsun.Ama sana bi ağabey tavsiyesi sakın Devleti Hukumetlerle yeknesaklastirma.