2016 Aralık GUY Sınavı
-
Ama yakında kesinleşir diye düşünüyorum
pekı kpss oncesı alım olur mu sizce
Ezgi inan onu net olarak bilmiyorum ama olabilir
bu yıl ılan gelmemesının sebebı ne?
Alım olacağı için
-
hilmi byle konusmamz
-
Kardeşlerim ister eksileyin ister kızın ama şu bir gerçek ki bu olayın etkinlikle şunla bunla alakası yok artık görelim bunları. Ki yapmadigimiz etkinlikte kalmadı, yazmadığımız mektup da kalmadı, mail vs atmadigimiz haber kanalİda kalmadı sonuç koca bi sıfır boşa giden puanlar emekler. Birseye daha dikkatinizi cekeyim bırakın Guy u ne vmy ne Defterdarlık ne DGuy ne mali hizmetler ne başka bi kadro açılmadı. Ve her cabamiza karşılık hep sessiz kalındı tek bi aciklama dahi yapılmadı. Olan yine kime oldu elde puanlar bekleyen bizlere. Hepinize bu yolda sonsuz sabır başarı diliyorum. Tez zamanda benim bu söylediklerimi boşa çıkarırlar beni utandirilar inşallah da herkes dilediği kadrolara girer umarım.
-
30 40 bın kısı 16 aydr bu ılanı bekledık bosuna 2016 kpss ye gırdk puanımı gordukce uzuluyorum bosa gıttı
ustelık yenı kpss ıcın bızden 420 lira sınav ucretı ıstyr ösym
2016 husran oldu bızım ıcın guy dan harıc dıger malıye ılanları da gelmedı vergı mufettıslıgı malı hızmetler uzman yardmcılıgı vs bakanla alakalı mı kı bu bakan geldgnden berı ılan yok
görüldü cvp yok
-
@İnmyheart pofff
-
Amatör politik bir cevap
-
-
@guyan-gelmiş 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
http://www.memurlar.net/haber/653293/maliye-bakani-agbal-dan-personel-alimi-aciklamasi.html sonunda konuştu
YAKIN ZAMANDA NE KADAR YAKIN ZAMAN YETTİ ARTIK KARDEŞİM AÇ ŞU İLANI
-
Yakin dedigi zaman ne zaman 2017 kpss den sonrami yoksa oncemi ?
-
Yakın bir zaman ne ya ? Valla çıldırtırlar adamı yakın zaman nedir ne kadar yakindir ? Kpss oncesinde midir yoksa sonrasinda midir bizlere bunun cevabini verin. Icimiz disimiz politik cevap oldu
-
@totti bu soruyu soranı bulacaksın aslında ulan madem sordun adam akıllı devamını getir sınav öncesi mi diye.
-
@guyan-gelmiş yakın zaman diye diye 17 ay oldu
-
Yakın zaman dediğine göre kpss sonrası.. Eğer bu aralar ilan gelecek olsaydı 15 gün içinde derdi saklayacak hali yok yaa
-
Aylar sonrası için yakın zaman demez herhalde en azindan konuyla ilgili bir şey söyledi
-
@merkantilist emin misin meb bile ağustos'ta alacağın öğretmenin reklamını yapamaya başladı:) bizimkide yıl sonunda yapacağı sınavı yakın zaman diyebilir sonuçta bunlar siyasetçi.
-
Ama halihazırda Mayıs mülakatlari var onların. 5ay sonra ilana çıkılacak olsa yakın zaman mı denilir
-
@merkantilist olumsuz düşünmek kimsenin yararına değil sende haklısın
-
Siyasetçi de olsa bu lafın haber olacağını bilir baskı yapılacak bakan söz verdi manşetleri atılacak bilir bence bile bile konuşmuş ya da ne bileyim belki de iyimser olmaya çalışıyorum
-
Gib de çalışan bir duz memur kurumiçi uzmanlıgı sormuş bakan da net bir şekilde acacam demis yani herkesi memnun ediyorum demek istiyor referandum öncesi fazla itimat etmemek lazım
-
http://aa.com.tr/tr/ekonomi/maliye-bakani-agbaldan-personel-alimi-aciklamasi/771113
Önce yazılarınları okumadım haberi paylaşıldıysa kusura bakmayın