2016 Aralık GUY Sınavı
-
Arkadaşlar merhaba,
Ben 14 mart duyumunu aldığımı bildirdim. Ancak unuttuğum bir şey var idi. Ben herkesten özür dilerim.
...
Benim buna şaşmamam lazım. Gün bitmedi ama gelmeyecek sanırım ilan tekrar herkesten özür dilerim hiç yapmayacağım bir şeyi yapıp güvenip sizlerle aldığım bilgiyi paylaştım. Teşekkür ederim
-
@wagner hocam duyumu aldigin kisiyle konustun mu peki nicin gelmedi diye ?
-
@wagner kardeş duyumu kimden alıp da burda yaziyosunuz önemli olan bu maalesef biz eylül den beri bir sürü duyumcu gördük ama hiç biri tutmadı suç duyum paylaşanlar da mı yoksa kaynağı belli olmayan duyumlara itibar Edip inananlar da mı Allah rızası için bı daha kaynağını yazmadan kimse duyum paylasmasin paylaşan olursa da sizde inanmayın millet ...
-
O kadar başka işlerle uğraşıyorlar ki. Bir hayal kırıklığını daha kaldıramayacağım. Konuşmak şurda dursun.
-
bilgisi olan var mı?
-
@sametuzeyir küfür edesim var
-
haram olsun tüm emeklerim param size , oy moy da yok artık
-
@sametuzeyir şahsen k.içi sınav yapacağını ben sanmıyorum AMAAA, bu adam bunu nasıl bu kadar rahat paylaşmış hiç mi insaf yok. Görmüyor mu bu kadar işsiz insanı. Birilerinin hakkına girerek alacağı o 3-5 lira fazlası ona yar olur mu sanıyor bunlar?
-
Allahım Uzman olacaksam da inşallah ilgöç veya sgk olurum. Bu kurum çok boktan !
-
Herşeyden umudumu kestim artık bizi oyaladiklari çok açıktı inanmak istediğimiz şeye inanıyoruz ne yazikki bende dahilim buna emeklerimizi heba edenlere yazıklar olsun
-
Neyse bu süreçti bizim sesimize kulak vermeye leri bizi unutanlari 16 nisan da bizde unuturuz ins herkes bu gunleri unutmaz
-
Bu sınav yapılırsa bizim şansımız hiç kalmaz para için birlik sağlandı şu guy için bi birlik olmadık olamadik etkinlik bi şey yapalım naci agbal a yönelik bi tag olsun
-
sallıyor daha önce soru önergesi verildi açılmayacak dedi bakmayın yazdığına.ayrıca şuan nerde bakan konuadayım ben gideyim yanına
-
Bence adam korkmus da oyle demis agbal'in yuz ifadesine bakin hayir dersem oldurur bunlar beni diye duruyo sanki
-
Puanlar siliniyor Kadrolar da kurum içine gidiyor bişeyler yapmalı
-
@Ricardoreyiz bence de artık şu katılım göstermeyen arkadaşlar sizden rica ediyorum bu ilan sayesinde belki bi kaç insanın yüzü gulecek lütfen her etkinliğe katılım gösterelim
-
@Antimülakat @paretowilfredo hocam hersey elimizden kayıp gidiyo bi şeyler yapalım lütfen bizim ne yapmamız gerekiyosa yapalım
-
barı 2 yıla cıkarılsn bunun ıcın bıseyler yapalım işine gelınce bırlk oluyo iibfbunun ıcın de bırlık olmalıyz
-
siyasi rant sağlayan bir konuyu nasıl sahiplendi ama siyasetçiler yazar iş hakkımız olan sınava gelince tek kelam etmezler çünkü bu sınavların siyasal anlamda bir getirisi yok!!!
-
@İnmyheart Hilmi bey seni aramadi mi daha hocam