2016 Aralık GUY Sınavı
-
Bir tane 14 Mart trolü de vardı nerede o troller.
Gelse de ne yapcanki -
Alan sınav başvuruları 27 mart ta başlıyor. Başvurular başlamadan önce osym yı arayarak sınav ücretleri hakkında ki tepkimizi belirtelim
-
Bu Hilmi Y. ne iş yapıyor devlet gorevlisimi danisman mi?
-
Kpss sonucuma bakıp P35 i görünce hüzünlendim yaktılar puanları
-
Yeni kpss puan formatina gore kurumlara diger bir is daha dusuyor ki kurumlar yonetmelik degisikligine gidecektir
Benim tahminim guuy alimi 10 kat ve 4 kat seklinde de olabilir.sans daha fazla olabilir diye dusunuorum.umarim 2017 yilinda alim oljr da 2016 gb serefsiz bir yil.olmaz 2017 yili. -
Aylardır süründürüyorlar bizi. Sabrım çatlayacak artık. Şunu bile gözlerim dolu dolu yazıyorum. Hiç mi düşünmezler bu vatanın gençlerini ya. Rabbim bir karıncayı bile rızıksız bırakmaz bilirim ama bunların bu umursamaz tavrı öldürecek beni. Hakkımı helal etmiyorum:(
-
http://www.osym.gov.tr/TR,13026/kamuoyu-aciklamasi-14032017.html ösymden guzel haber sinav ucretleti yeniden duzenlenecekmis
-
30 tl ye mi düşse bile 9x30+60 = 330
Önce kurumlar hangi puan türüyle alacağına dair açıklama yapsın bizde 5-6 derse uzmanlığımıza göre girelim, ücret fazla ders seçiminden her türlü yüksek olacak zaten -
Hilmi bey adalet okumus 2 yil ve ne is yaptgi yazmiyorr muhtemelen abisi bir is ayarlamistir
-
@totti 15 20 tl olmalı bakalım ins 40 tl den 30 ya da 35 e düşürmez insafları yok çünkü
-
.........
-
@honesty size ne yapsak yaranamıyoruz diye direk yazsa o iki paragrafın yerini tutardı
-
Şu birlik bi guy etkinliginde saglanamadiya katılım göstermeyen arkadaslara pes diyorum valla
-
.........
-
Sanki li falan konuşmak hiç devlet kurumuna yakışmıyor
-
@köyün-ağası o "sankili" ifadeyi görünce bi gülme geldi
-
.........
-
"Sanki" ne yaa..resmen alınmış:))
-
Ösym bence 10ar lira düşürür en fazla. Bu arada 14 mart gelecek diyenler nerde ? Hatta birisi meclisten duymustu
-
@TugayÇ biri de 15 Mart demişti