2016 Aralık GUY Sınavı
-
@furkanbey hocam yaklasık uc sene fazlasiyla gidip geldim bu iki sehir arasinda. Cılgınlık yapmak icin pek de ideal degil:)
-
@bombiksmori .)) karadeniz hakkında epey bilgilendirmiştiniz, bu dediğinizi de hayatım boyunca göz önünde bulunduracağım.
-
Kimlik kartı seçiminde çarşamba günü ben nüfusta yeni kimlik kartı için başvuruda bulundum nüfus cüzdanı secmeyim değil mi TC kimlik kartı seceyim
-
@furkanbey gerçi insanlar çılgınlık adına bisikletle dűnyayı geziyo, aklınızda bulunsun ama seçim sizin tabi ki..:)
-
@İnmyheart kardeşim inşAllah ulaşabilirsem öyle soracağım.
-
@furkanbey ben bursadan gidecegim 18 saat herhalde ankara 13 saat olur.
-
bi hoca konuşmuş ösym başkanıyla ni yanlışlık olmuş düzeltilecek demiş twitterda bi ark yazmış
-
@ddguy hocam yanlış anlamazsanız bişey söylemek istiyoruzm. 450 bin diyoruz ama bu gerçekçi görünmüyor yetkililer için. Sınava p35den giren sayısı 130396. Ee 70 barajını aşan tahmini olarak 30000 40000 gibi diyelim. Bu sınavı da bekleyen 25000 30000 kişi var. Ancak tabi bu insanların anne babası kardeşi akrabası sevdiği var. O zaman her insanın ortalama 7 8 kişi etrafında olduğunu düşünürsek rakam nerden baksanız 200000 250000 kişi. @İnmyheart hocam da bu şekilde bahsederse daha iyi daha açıklayıcı bir izlenim olmaz mı? Bir de bişey daha var arkadaşlar twitterda bazı insanları gazetecileri etiketleyerek twit atıyoruz ama kim bakıyo ki etiketlenip etiketlenmediğine. İletilerinin altına yorum yapsak daha doğru ve etkili olmaz mı?
-
Hilmi yavliogluna feysten baktim evet genç bir beymis.ben çok itibar etmiyorum buradaki ark dediği gibi erkek milleti sonuçta kızlara sempatik görünmek için cvo veriyordur.:)))
-
@saay doğru diyon hocam da artık tahammülum kalmadı benim nerden sıkıştırabiliriz diye salliyorum işte
-
Koskoca yıl alimsiz geçti emekler boşa gitti üstüne kpss paraları ne zaman atanip kurtulacaz biz oooofff
-
@nene-hatun kesinlikle katılıyorum hocam:))
-
Mobilden resim nasil atiliyor buraya bilen var mi ?
-
@TugayÇ ne atcan hocam önemli bi şey mi
-
@TugayÇ hocam ileti yazdiginiz yerin ustundeki bulut isaretine dokunup ekleyebilirsiniz
-
Facede Kpss A grubunda 250 mhuy aliminin mart sonu nisan basi kesin oldugunu yazmislar. Yorumlardan birinde de evet ben bakan danismani ile gorustum kpss oncesi gelecek ama diger sinavlarla ilgili bi calisma yok dedi yazmis
-
@TugayÇ ben baktım ama denk gelmedi. Çok ileti var orada.
-
@TugayÇ performans hedefine bakıp söylediler yeni görmüşler onu. Ocakta yayınlandı program biz burda yazmıştık hatta geçen senede 1250 guy yazıyordu alım olmadı ben yazacaktım ama heveslerini kırmak istemedim
-
şu duyumları bırakın artık arkadaşlar sonra umut ediyoruz elde var kocaman bir sıfır... kpsss ye odaklanın 75 gün kaldı.. 2 yıl geçerli bu saatten sonra gelecek ilan kpss ye gireceğimiz gerçeğini değiştirmeyecek.. hatta bu başlığı SİLMEK en mantıklı olan ki kimsenin umudu kalmasın artık kpss ye odaklanalım...
-
@köyün-ağası 1250 guy olayini bende biliyorum almadilar. Orda yazan alimlari yapmak zorunda degiller. Ama yorumlarda birisi bakan danismani ile gorustum ben kesin gelecek kpss oncesi diyince paylasayim dedim