2016 Aralık GUY Sınavı
-
Ilan la ilgili hiç bi sey denmedi
-
@ddguy hocam ilan degil zaten ucretlerle ilgili haberi bekliyoduk.
-
@bombiksmori ben ilanla ilgili haber yapıcaklar diye bekleyince tabi
-
@ddguy keşke yapsalar hocam. Az derdimiz vardı bide sınav űcreti geldi űstűne tuz biber oldu.
-
Ne dediler tam
-
@köyün-ağası sınav ücretleri neye göre arttiriliyo öğrenciler bunu merak ediyo dedi bi tahta üzerinde sınav ücretine ne kadar zam geldi diye onun hesaplamasıni gösterdiler bi kaç öğrenciyle de konusmuslar o kadar
-
2017 de 250 tane MHUY alinacakmis. Ama tarih yok.
-
@ddguy hiç yoktan iyi bahsedilmiiş sonuçta
-
@TugayÇ 2016 içinde öyle güzel temenniler vardı
-
@bombiksmori şu iletiyi eksileyen lutfen sebebini bi sőyleyebilir mi? Mantıklı seyler duymaya ihtiyacım var(!)
-
@miss-smith temenni degil bakanlik programinda yer almis
-
Yarin organize sekilde mesaj atalım fox a var mısınız. Birisi bi metin hazirlasin sinav ilani gelmediginden ve puanlarımızın yanacagindan bahseden bunun suresinin 2 yila cikmasini istedigimizle ilgili bir yazi. Herkes kopyala yapistir bari yapsin . yine haber oluruz belki sinav ucreti konusunda dikkate aldilarsa bunu da alabilirler
-
@TugayÇ kpss sonrasiymis yeni puanla. Yetismeyeckmis kpss oncesine.
-
@busus Olsun en azindan biseyler netliğe kavusuyor.2017 de Mhuy garanti. Guy vmy ve sayistay da garanti. Sgk da alacak. Bunlar guzel gelismeler. Hedef Kpss.
-
Ben KPSS de 90 puan almış bi kardesinizim. Bugun eve giderken kara kara düşünüyordum nasil sinav ücretini anlatcam babama. Inanmaz diye içim içimi yiyordu. Eve gittim baba dedim sinav ücretini 420 TL yapmışlar ayıptır günahtır diyorum. Girer işe çalışırsın dedi. Bi an durdum haklıydı moralim bozuldu. Bisey diyemedim. Bizimde çekilecek cilemiz var dedi. 25 yaşında adamım yemin ediyorum gözlerim doldu. Benim ne suçum var diye. Anam babam haklıydı amaa ne bileyim elimden bişey gelmiyor.
-
@TugayÇ guy ve vmynin garanti oldugunu nerden biliyorsunuz ya yine gelemezse ?
-
@şengüll Bakan bey bizzat açıkladı ya sivas konferansinda.
-
@şengüll ayrica sayistay baskani 2 tane sayistay alimi, 1000 veya 1500 civari vmy alinacak dedi
-
@TugayÇ bir peki kpss öncesi mi
-
@TugayÇ ins oyledir ama ben herseye sizofren gbi yaklasmaya basladim bu gidisle sonum timarhane