2016 Aralık GUY Sınavı
-
@şengüll Yok bunlar yetkili kişiler biri Bakan biri Sayıştay Başkanı. Duyum değil yani
-
@Recep_Alemdar sonrasi. Ama guy insallah once gelir
-
@TugayÇ kardesim yanlış anlamanı istemem de sayıştay başkanının söylediğini nerden duydunuz?Sayıştay alim yapacağını söyleyince haberlerde yer bulmuştu resmi bir açıklama oldu.Bu dediğiniz duyum niteliğinde mi ?Eğer resmi bilgi ise haberi paylaşır misiniz?
-
@Serkan01 kardesim memurlar.net te bile paylasildi eski haberlere bak bulursun
-
hilmi bey aradı yetısemedım ya yarın ararım dedı
-
@İnmyheart efsaneleşti artık hilmi bey
-
@İnmyheart ciddi misin ya merak ettim simdi
-
@İnmyheart yeni bir şey öğrendi belki de ya çok merak ettim şu an
-
@İnmyheart hocam yarın ararsa eğer 450 bij insanın bu sınavlara girip çıktığından bahset bu sene ilan gelmedi diye seneye ilan gelmez diyen çok insan var psikolojimiz bozuldu yapılan bi sürü atama varken bize tasarruf yapılıyo diye eleştiri yapan çok insan var filan de belki oy kaygısıyla bi şeyler düşünürler
-
Arkadaşlar Cuma günü Başbakan Bayburt'ta olacakmış..Der demez Bakan'da orada olacaktır.Ben de Cuma günü Bayburt'ta olacağım inşAllah..Eğer Bakana ulaşabilirsem ilk ağızdan soracağım VMY,GUY olayını.
-
@İnmyheart yapma bee.. Takipteyiz
-
Belki de @hulyayasar a dediginin aynsini soyleyeck. Numarani at yazms faceden ama telm bozk faceden arama yapms gec gordm. O zaman yarin ararm yazdi bari bi tuyo verin kpss oncesi alim olckmi dedim yarin konusurz insallah dedi
-
@marshall ama ozellikle mayis oncesi olacakmi bu sekilde sor lutfen
-
@TugayÇ 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@Recep_Alemdar sonrasi. Ama guy insallah once gelir
-
Bu hilmi bey hep kızlara söylüyor galiba. bence dikkatli olun biraz erkek milleti sonuçta
-
-
@marshall bayburt-ankara arası kaç km? ya da kaç saat?
-
O zaman bide erkeklerden biri sorsun @köyün-ağası
-
@furkanbey tam 13 saat
-
@bombiksmori hadi ya. o kadar da uzakta canlandırmamıştım gözümde. eskişehirden minimum 16 yapar o zaman. yapamadım bi' çılgınlık