2016 Aralık GUY Sınavı
-
@TugayÇ bırak danışmanı guy için bakanla görüşüp alım olacak diyen bile vardı
-
Ulan faceden gordugum seyi sizinle paylasiyorum manyagin biri gelip beni eksiliyor. Ayrica bu forumda kimseyi zorla tutmuyoruz arkadaslar isteyen buraya girmeden 7/24 ders calisabilir.
-
İlgöç için ulus kamu ister dmi
-
@TugayÇ 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Ulan faceden gordugum seyi sizinle paylasiyorum manyagin biri gelip beni eksiliyor. Ayrica bu forumda kimseyi zorla tutmuyoruz arkadaslar isteyen buraya girmeden 7/24 ders calisabilir.
Facebooktaki Dediğin gönderiyi şimdi gördüm hattaa kesin gibi yazmış.. Sen aldırma millete herkes gergin hırsını cıkarıcak yer arıyor. Bu arada foto paylaşamıyorum nasıl olcak
-
@miss-smith bende paylasamadim foto
-
@TugayÇ 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@köyün-ağası 1250 guy olayini bende biliyorum almadilar. Orda yazan alimlari yapmak zorunda degiller. Ama yorumlarda birisi bakan danismani ile gorustum ben kesin gelecek kpss oncesi diyince paylasayim dedim
Kpsss oncrsii gelen ne kardedim mhuy mu guy mu
1250 ve 250 rakamlari gorunce sorayim istedim -
Mhuy 250 kisi. Guy gecen sene performans programinda 1250 kisi yazildigi halde alinmadi onu soyluyodum
-
241lik alım yapmıştı sanırım kacla kapatmıştı mhuy barajı 75+ istiyordu o degilmi
-
facebookta yazılanlar
Mehmet havya yazmısEn geç nisan ayında 250 Mhuy Sınavına hazır Olun
P49 ile alım olucakmış
20 katı kurum sınavına çağırılırmış
6000 ile 7000 arası sıralamadaki puanda kapatırmış . -
@miss-smith hangi grup bu
-
Rg yine boş !
-
@İnmyheart kpssA
-
Benim anlamadığım Hilmi bey ilk önce 'bakanlık 2 hafta içinde açıklama yapacak' dedi. Bize bir süre verdi ve daha kesin bir dil kullandı. Daha sonra konuşulduğunda ise bakanlığın ne zaman alıma çıkacağını bilmediğini söyledi. Eğer gerçekten ilan tarihini bilmiyorsa maliye bakanlığı neyin açıklamasını yapacakmış? Bugün konuşursanız bu açıklama mevzusunu kendisine sorar mısın rica etsem @İnmyheart ? Bu adam sanki bir şeyler biliyor da tam anlarmıyormuş gibi bi izlenim bıraktı bende.
-
#ÖSYMÜCRETHAKSİZLİĞİNASON tagı ile twitter etkinliğe katılalım
-
Ben yetkililern sozune guvenniyorum mhuy alcaz derler almazlar boyle kafaya sahipler piril piril
-
@İnmyheart inşaAllah size daha kesin bilgiler verirr hocam
-
@İnmyheart hocam ne zaman arayacağıni söyledi mi sıkıştırın biraz nolur hocam umut bizim için herşey
-
Yarın 15 Mart bakalım 15 martcilar Troll mu çıkacak.
-
Ya bu hilmi beyde troll siyasilerin cevreside tam olmuslar insan kardeşine bisey sormak için bu kadar uzatır mi yok arkadaş herkes vicdanını aldırmış
-
@maliyeci123 o da bizi yiyor sabah abisi müsait değil akşam 10 gibi arar sorar arkdasım girecek falan der öğrenir