2016 Aralık GUY Sınavı
-
Arkadaşlar bir de diyor ki Maliye Bakanlığı ÖZELINDE bu ne demek acaba kurumiçi ni falan kastediyor olmasın yoksa ben mi iyice detaycı oldum
-
@guyan-gelmiş şimdi aklıma geldi acaba bu soru soruldu mu gerçekten yoksa haber olsun diye yapılmış mı?
-
-
Daha politik bir cevap veremezdi herhalde.Açıklamayı bile Kpssye 2 ay kala yapıyor.Beddua etmek istemiyorum bzm ahımızla nereye kadar gidicekler elbet bir gün hesaplaşıcaz ve çok kalabalığız haberleri yok.
-
İlan gelecek demektir arkadaşlar dönüşü yok artık hadi hayirli ugurlu olsun hepimize bu arada memurlar.netteki haber altında öğretmenler kadrodan pay istemeye başlamış bilginiz olsun..
-
@totti @paretowilfredo ne diyosun bu duruma? Ses ver
-
Zaten hazır olan ilanı aleni hake getirecekler acaba bunun için kaç gün bekleyeceğiz
-
Keşke böyle bir açıklama yapılmış olsun çünkü hem ptt hem halkbank hem bddk bu açıklamayı yaptıktan bir hafta sonra personel alımı için ilana çıktı. Umarım dualarımız karşılıksız kalmaz
-
250 Mhuy zaten gelecek en yakın Nisan sonu onun yanına 800 guy 100de vmy ekler bu iki ilan referandum öncesi gelir 45 gün hesaplayın işte
-
@aliveli daha önce de bakan uzmanlık ve müfettişlik alımı yapacağız demişti ama net olarak ifade etmemişti.şimdi yakın zamanda diyerek belirtmesi ilanın hakikaten yakında geleceğinin habercisidir bana göre
-
Tamamen gaz alma operasyonu hiçbir şey olmamış gibi hala yakın zaman kelimesi kullanıyor bakan tipik siyasi cümleler referandum öncesi şahsen ben inanmıyorum
-
Hilmi bey ayin 15nde açıklama yapılacak demişti demi ben mi yanlış hatırlıyorum acaba açıklama dediği bu muydu
-
@friedman98 hem teftiş kökenli hem bürokrat hemde siyasetçi olduğunu goz önüne alırsan bu söylediği çok şey ifade eder.
-
@Rorschach159 yanilmayi çok isterim
-
@hayalimsgk ilan gelecek elbet bunu herkes biliyor. Ama ne zaman ?
-
@friedman98 Ne derse desinler yüklü alım olmayacağı referandum öncesi bak aldık demek için alacakları düşüncesindeyim
-
keske hemen bu aksam yada yarın guzel bı twt etkınlıgı yapabılsek. boyle durumlarda bastrmak lazm uzerıne gıtmek lazım ama bı turlu beceremıyoruz
-
@ynl006 bende bunu diyorum ama kimseden ses cikmiyo hocam şu açıklamanın üstüne etkinlik ve saygı çerçevesinde bakana yönelik bi tag la acil etkinlik yapmamız lazım
-
@Antimülakat @paretowilfredo hocam bu açıklamanın üstüne ne yapabiliriz bi ses verin lütfen
-
"İnşallah bu konuyu milletvekillerimizin gayretleriyle takip ederiz. Kadro konusuna gelince de değerli arkadaşlar, Maliye Bakanlığı özelinde inşallah yakın bir zamanda hem uzmanlıkta hem de müfettişlikte sınavlar açacağız. Akörenli kardeşlerimizden üniversiteyi bitirenlerden özellikle rica ediyorum bu sınavlara girsinler, bu sınavlarda başarılı olsunlar."
arkadaşlar benim kafamda mı sıkıntı var çözemedim, büyük oyunu görme gibi yeteneğim de yok ama bu açıklamanın sonundaki istek dikkatimi çekti; özellikle de konuşmanın AK Parti Akören İlçe Teşkilatı tarafından düzenlendiğini ve katılımcıların da akp li olduklarını düşünürsek... çok duygusal bir rica bu. AK GENÇLERİMİZ BAŞARILI OLSUNLAR BİZİ DİĞER GÖRÜŞTEKİLERE MUHTAÇ EYLEMESİNLER :))))))