2016 Aralık GUY Sınavı
-
Aralığa kadar gün saydircaklar yine korkum o
-
@Rorschach159 bende alimin guy olmayip maliye uzmani oldugunu duydum. Guy acilmicak dendi.
-
@evy06 mhuy mu? muy mu?
-
@kaymakam çok doğru söyledin kardeşim
-
@TugayÇ muy.
-
@evy06 muy dedigin maksimum 100 kisi gelir. Sanmiyorum ben dalga gecer gibi.
-
@kaymakam tahminimce sen de akp yandaşları tarafından bulunduğun kurumda acı çeken bir ABİMİZSİN. tavsiyen için teşekkür ederim. hükümetler gider, devlet kalır bağlantısız cevaplar demişsin de gayet bağlantılı eğer dikkat edersen, sen hükümeti öven açıklamalar yaptın, zamanında malum kesim senden daha akpliydi
-
@TugayÇ israrla guy mu diye sordum maliye uzmani dendi.
-
@İnmyheart SAÇMALIYORLAR TAKMA
-
@HaniYaKi hükümetler gider devlet kalır ama bu hükümet de hiç gitmeyelim devlet biz olalım, her yerde bizden adamlar olsun derdinde.. baştaki açıklamaların akp yanlısı gibiydi kusura bakma bu arada.
-
Hayırlı olsun dostlarım umarım bu yakın zaman gerçekten de yakın bir zamandır. Kurum içi yükselmeyi artık kafaya takmayın dedim yine diyorum öyle birşey olmayacak olsa bile sizlik bir durum yok
-
@John-Nash ya bu kadın bakan dedı dıyor
-
Bu arada su habere bakar msibiz lutfen ? Guy ne kadar rezil bi meslek !
http://www.gib.gov.tr/vergi-iletisim-merkezi-mudurlugunde-vimer-mukellef-temsilcisi-olarak-gorevlendirilmek-uzere-gelir -
@TugayÇ insanlar çağrı merkezinde oturmak icin mi o kadar kitap devirdiler? O puanları bunu icin mi aldılar? Ve belki de en acısı biz bunun icin mi çabalıyoruz..? Çok űzűcű bi durum..
-
@İnmyheart BU KADIN TWEETER DA BENİ TAKİP EDİYOR ÖYLE Bİ DUYUM ALCAĞINI SANMIYORUM BAKAN BÖYLE BİR ŞEY OLSA SENCE KENDİ NİYE AÇIKLAMASIN Kİ SENCE BUNUN SÖYLEMESİ MANTIKLI MI
-
@bombiksmori Valla kardesim Alay Hamzcebi var dernek baskani guylari her turlu ayak islerinde kullaniyorlar diyodu da abartiyo saniyordum. Hale bak !
-
Aman arkadaslar bilincsizce paylasimlara inanmayin orda yaziyordu yok bu yazmis ordan gordum falan hikaye hepsi nisan sonu diye kimse aciklama yapmadi kutluay kararlinin tahminlerini herkes biliyor zaten ne sekilde sonuclandigini
-
@İnmyheart TWEETERA GİREMİYORUM ŞU AN MİLLET NE DİYOR? NAPIYOR?
-
@TugayÇ sekreter ilanı resmen. ancak 09:00- 19:00 arası 2 vardiya diyor ilanda. tek olumlu yanı bu sanırım. o kadar okudunuz çalıştınız kıyağımız olsun der gibi !
-
@john-nash biz sana sabahtan beri yaziyoruz grupta öldun mu kaldın mi diye merak ettik