2016 Aralık GUY Sınavı
-
-
Sayın bakan Naci Ağbal Bey bugün 19:30'da KonTV'de canlı yayında olacak.
-
@karakalpaklı kon tv yi kimse bilmez aksam twit yagmuruna tutmak lazim
-
Baskı ve yazılara devam ilanı kuyruğundan yakaladık arkadaşlar, bir adım daha yaklaştık, şimdi bu isteği köpürtme zamanı. Bakanlar böyle açıklamalar yapmalarının peşine ilanlar genel olarak gelir. Adalet bakanlığı, içişleri bakanlığı ve milli eğitim bakanlığında bu sene böyle oldu. Ben artık büyük bir aksilik olmaz ise ilan gelecektir diye düşünüyorum.
-
@TugayÇ Kimse bilmediği için yazmalıyız zaten. Bizden başka yazan olmadığı için sorumuzu mutlaka soracaklardır.
-
@karakalpaklı aynen oyle
-
@Antimülakat gelecektir ama ne zaman gelecektir?
-
@miss-smith şu açıklamanın ardına 1 ayı bile bulmaması gerekir, bir yerlerden haberler şimdi gelir, merak etmeyin, bu konu fazla saklı kalamaz artık.
-
@Antimülakat Hadi İnşallah @paretowilfredo
-
Dostlar sınavın kpss önce olup olmadığını toplu bir şekilde KonTV'ye yazarsak sayın bakana bu soruyu soracaklardır. 19:30'da canlı yayında olacak.
-
@karakalpaklı 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Sayın bakan Naci Ağbal Bey bugün 19:30'da KonTV'de canlı yayında olacak.
bunu değerlendirelim arkadaşlar bu çok iyi fırsat
-
@karakalpaklı ben baktim netten bulamadim oyle bi haber ?
-
@Antimülakat abi sen mhuy konusunda halen aynı fikirdemisin
-
@TugayÇ Ak Parti Konya sayfasına bakabilirsin. Ayrıca Tuğrul Koçer de yazdı şimdi.
-
0 (542) 332 63 32 Kon tv ihbar hattı watsap tan yazalım
-
Mhuyla ilgili ben de meraktayım, yine Kasım Aralıkta mı açılacak yoksa erkene çekilebilir mi ?
-
Sayın bakan Konya'lı bir gencin sorusu üzerine bu cevabı vermiş 1 ay önceki video muhabbetiyle aynı o yüzden ben çok ümitlenmiyorum o zaman da aynı şekilde ümitlenmiş üzülmüştüm
-
-
Arkadaşlar bakın gelir uzmanlığı dememiş.Bugün Mahfi Eğilmezin videosunu izlediyseniz eğer o bile spikerin ne sınavına gircekler sorusuna gelir uzmanlığı sınavı dedi ama Sayın Naci Ağbal ters köşe yapıp 25 kişilik bir maliye uzmanlığı yada 250 kişilik p49 puanıyla mhuy alımı yaparsa çok kişi mağdur olur.Akşam Kon tvde bunu netleştirmemiz lazım.Gelir uzmanlığı mı yoksa p35 dışında puanla alan duy mhuy muy zaten vmy gelcekmiş.Bu konu benim gibi sadece p35ine güvenenleri olımsuz etkileyecek.
-
@köyün-ağası bende yazdım umarım dikkate alırlar