2016 Aralık GUY Sınavı
-
Merhaba iyi günler bir İİBF li olarak bu aksam maliye bakanimiz sayın NACİ AGBAL'a KPSS sınavı öncesi Gelir Uzman Yardımcılığı sınav ilanının gelme ihtimalinin olabileceğini sorabilir misiniz? Saygilarimla
bu mesaji kendim diainda 3 kisiye daha gonderttim 0 (542) 332 63 32 bu numaraya. arkadaslarima da gondertecegim, siz de numarayı ve bu mesaji gonderin arkadas ve akrabalarina, yollasınlar.
-
Ben de yazdim, bilgilerden bakinca okundu gorunuyor. Umarim sorar
-
Mehmet hayvanin gonderine Yüksel Güllüoglu isminde iktisat hocasi referandumdan once kesin gelcek yazmis ne dusunuyosunuz
-
Arkadslar aksam @kontv ye mi yoksa @kontvhaber mi yazıyoruz hepimiz ayni yere yazalım
-
GUYmuyor devlet bizi
-
@maliyeci123 kon tv
-
@köyün-ağası tamamdir.
-
Kimse yazmiyo nerdesiniz
-
@meltem_90 linkini atarmısın gönderinin bulamadım birtürlü
-
@luck hocam o bayan hocayı bizzatta isim olarakta tanımıyorum. Ama bişey dikkatimi çekti dün gece 3 ile 4 gibiydi facebook gruplarına baktığımda sürekli kurs reklamı atmıştı sayfalara. hatta bu kadar yoğun reklamı yönetici nasıl onaylamış diye düşünmüştüm. Bence onun o eminliği kurs için öğrenci çekmektir. Yine de bunlar benim düşüncelerim. Sayfasına girerseniz Nisan ayına özel kamp reklamı da var.
-
kutluaya dedım bu hoca böyle dıyo. bızım soyledıgımzı bıle doğru aktarmıyor ılan bu ay sınav nısan sonu yazms
-
@İnmyheart bak sen Kutluay a bakan açıklama yaptı ya ondan diyo dur bunu da
-
@atiye_4781 evet bende goruyirum muthis reklam var kadrosuna guveniyor belliki ... ama referandum oncesi sinavin olacagina inanmak istiyorum
-
@İnmyheart ilan bu ay olursa nasil nisan sonu sinav olcak.
-
@busus olması ıcın ılanın yarın gelmesı lazm
-
#KontvAnaHaber Burdan hem sunucuyu hem kon tv yi etiketleyin
-
@AhmetAkbiyik Sunucu bu
-
Ya programin grisini izledim hic naci agbal konugumuz falan demedi
-
Kusura bakmayın biraz argo olacak ama Kutluay hocanın her yeri ayrı oynuyo 1.5 ay içinde 3 duyum paylaştı ilki ilan gelcek dedi sonra gelmeyecek kpss çalışın dedi şimdi bakan yakın zaman dedi diye kendine ekmek çıkarıyor bence o hocanın sözlerini pek kaale almayın
-
@pozitifdışsallık 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@meltem_90 linkini atarmısın gönderinin bulamadım birtürlü
https://m. facebook. com /photo.php?fbid=10155055325772114&id=585132113&set=gm.1334524499970565&source=48
Aşağıda yazı