2016 Aralık GUY Sınavı
-
mhuy denır vmy denır tek bekledgm guy o da gelmıyo off
-
Vdk baskani bana cevap vermis. Guy konusunda bilgim yok
-
Vmy başlığı açıp gelmeyecek puanıma sınav tartışmak istiyorum öyle ilana aç kalmisim hepimize hayırlı olsun en azından hedefimiz olur
-
Arkadaşlar yarın etkinlik yapılacak paramiz yok tag satın aalamıyorz yalvariyorum size herkese haber verin bu etkinlikle gündeme girelim herkes katılım göstersin lütfen nolur
-
vmy 300 kısıyms az deglmı
-
Arkadaşlar vmy kesin gelmeyecek diyorlardı ilan gelcekmiş. Guy ise hep ihtimal dahilindeydi vmy gelirse guy zaten gelir bence çünkü guy için daha çok talep ve baskı var
-
@İnmyheart Bencede
-
300 kişi olursa p40 82 altı unutsun ben unuttum mesela
-
Hiç değilse bakanlıkta bir kıpırdama oldu.Darısı Guy'a inşallah.Puan düşüklüğünden beklediğim sadece guy.Puanı yükseklere iyi moral oldu bu.
-
Arkadaslar yüksel hocayla konustum kpssnin gcerliliği bitmeden kesin gelicek bence referandum öncesi olucak bukadar kisiyi karsilarina almak istemezler sen aksatma calis mutlaka demis ama duyumumu vr yoksa tahmini olrak mi söyledi onu bilemiyorum
-
@aksaçlı ben sınava başvuru yapmaya hakkım var diye seviniyorum :)) demek guy filan gelse ne oluruz
-
@dlkdr .)) kesin yüksek bilgisindendir (!)
-
Çok şükür mahcup olmadık tam umutsuzluğa düşmüştüm. Guy 1750 - 2500 arası talimat Başbakan'dan dünkü BK toplantısında verildi. Daha az olur fazlası olmaz 3000 imkansız.
-
o kadar ihraça rağmen vmy 300 kişiyse guy da düşük gelir muhtemelen
-
@safiTÜRK69 zaman belli mi hocam
-
@safiTÜRK69 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Çok şükür mahcup olmadık tam umutsuzluğa düşmüştüm. Guy 1750 - 2500 arası talimat Başbakan'dan dünkü BK toplantısında verildi. Daha az olur fazlası olmaz 3000 imkansız.
SİZ HANGİ DUYUMUNUZU SÖYLEDİNİZDE MAHCUP OLUP OLMAMA DURUMUNU YAŞADINIZ MERAK EDİYORUM!!
-
Agzımıza bir parmak bal sürdüler ins guy 1500 üstü olur mektuplarımız işe yaradı
-
@safiTÜRK69 Şakaysa komik değil doğruysa ceddine dua ederim hacı
-
@safiTÜRK69 bu da mi duyum ?
-
@safiTÜRK69 sen cıddımsn kardes