2016 Aralık GUY Sınavı
-
@aylin-yılmaz 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
beni kim eksileyip duruyo yeni farkettim o sinsirella kim
fesat bunlar fesat
-
@safiTÜRK69 hocam şimdi guy gelecek mi diyon sen bi daha açık açık yaz nolur
-
@paretowilfredo @Antimülakat hocam bi ses verin artık noluyo siz bi şey duydunuz mu
-
@ddguy @paretowilfredo @Antimülakat hakkaten ortalik yikiliyo nerdesiniz
-
Bu ileti silindi! -
@maliyeciçocuk bi sus ya
-
@maliyeciçocuk kaç la guy olcaz o zaman sen söyle bence sen moral bozmaya çalışan ama deli gibi ders çalışan bi insan izlenimi bıraktın bende haberin olsun
-
@ddguy kardeşim benim hedefim KPSS artık, bir meslek var onu istiyorum GUYu ise sadece askerlik ve aile baskısından kurtulmak iÇin istiyorum. Onun iÇin ilgilendim guyla kesin gelecek. İlan bakanda kalıyordu Ya hani o iş dün çözüldü. Hatta Sınav ücreti konusuda halledildi. Sınav ücretinin fazla olması bizim Leh'imize oldu herkes iibf nin haklılığını gördü..
-
@maliyeciçocuk kardeş ksb çok boş konuşuyorsun
-
@safiTÜRK69 hocam bu bilgi nerden net olarak bakan mı mv mi danışman mi sen nerden duydun en azından isim vermeden kaynak neresi yazarsaniz iyi olur ki tekrar yikilmayalim
-
@maliyeciçocuk mhuy 254 kişi KPSS sonrası .diğerlerini bilmiyorum. Sen boşa ağlama burda ilan gelecek. Kimi savunuyorsun bilmiyorum ama boşa vakit harcıyosun..
-
Dostlar benim de Sn. Bakan'ın söyleminden Muy, Duy'u işaret ettiği Kanaatim yüksek. Guy olsa daha net şekilde yüksek bir alımı dile getirirdi sanırım.
-
@paretowilfredo hobaaa sen bi şey duymadın mi hocam millet kaynıyo
-
@safiTÜRK69 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Çok şükür mahcup olmadık tam umutsuzluğa düşmüştüm. Guy 1750 - 2500 arası talimat Başbakan'dan dünkü BK toplantısında verildi. Daha az olur fazlası olmaz 3000 imkansız.
@paretowilfredo bak ne yazmış
Sen şimdi guy gelmez mi diyorsun?
Duy ve muy puan türü ne ?
-
@ddguy Kaynağım bakan değil kardeşim. İşin sırrı bakanda.
-
Pareto bile eksi yedi hakkımızda hayırlısı
-
@safiTÜRK69 guy gelecek mi ya da ne zaman açıklar mısınız lütfen
-
@2016mağduru kim bu numara
-
Birisi bakanlar kurulunda basbakan imzaladi diyor, pareto da guy yok diyor. Ben anlamadim
-
@paretowilfredo tespit et o eksileyeni pareto başkan