2016 Aralık GUY Sınavı
-
@paretowilfredo bari mhuy gelsin de biz de nasiplenelim
-
@TugayÇ MHUY'un yapılması için bir mani yok kardeşim. Talepler toplandı sayı belli. ÖSYM ile anlaşılıp protokol ile ilan kalmış durumda geriye.
-
@paretowilfredo sayi nedir hocam 250 diyolar ?
-
@TugayÇ hocam çok aleni olmazsa p49 un kaç
-
@merkantilist 81 kardesim niye sordun ?
-
@TugayÇ 250 rakamı doğru kardeşim.
-
@TugayÇ mhuy bekleyince acaba dedim benim puana da gelir mı diye piyasa yoklaması yaptım
-
@safiTÜRK69 kardes madem tartışmaya giremeeyeceksin ozaman rica ediyorum ilan gelir melir çıkıpta ben demiştim bak gördünüz mü deme sonra..
-
@safiTÜRK69 ortaya bısey attın kacıyosn açıklama yapsaydn
-
@maliyeciçocuk Allaha inancım var çok şükür bu yüzden de umut kirmanin moral bozmanin ne kadar günah olduğunu da biliyorum ve senin yaptığın her yorum umutsuz vaka daha önce kaç kişi de rica etti lütfen moral bozmayin biz duyumlarla umutlanan ders çalışan insanlarız diye yetmedi mi ya mahkemede mahkeme bence sen idari ye filan hazirlan yani
-
@paretowilfredo insallah gelir hocam facede hergun cok yuksek sesle hergun dile getiriyor birisi kesin diye
-
@paretowilfredo 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@TugayÇ 250 rakamı doğru kardeşim.
250 olursa kaçla kapatır p49
-
@miss-smith kaç katı çağırıyorlar hocam.
-
@miss-smith işte beklediğim soru @paretowilfredo
-
@paretowilfredo bide burda birisi vardi meclisten yaziyodu hatta resim bile atmisti meclisten. Mart sonu nisan basi ilgoc kesin diyodu. Kac kere sorduk inatla kesin dedi. Senin haberin var mi ?
-
Guy gelmeyecek mi şimdi
-
Facebookta 1600 guy geliyor yazmışlr
-
@paretowilfredo hocam guy gelmicek mi diyon şimdi sen
-
@miss-smith kim yazmış hocam
-
.........