2016 Aralık GUY Sınavı
-
Yarın 15i. Geldi geldi gelmedi ramazan Yetgin videolarına devam ederim
-
Arkadasım bakanlıkta mhuy. Talepler toplanmıs ama sınav kpss den sonra dedi haftaya eğitim varmıs orda tekrardan sorar haber veririm dedi umarım referandum niyetine önceden ilanı verirler
-
Bakan bi açıklama yaptı ne çok duyumcu insan çıktı ya
-
@merkantilist 78-79 gibi kapatabilir benim tahminim
-
@miss-smith yemin ediyorum evde rasim ozan kutahyali gibi hoaydaaaaa diye bagirdim :))
-
@ddguy kpssa ve kurum sınavları sayfasında
Osman ünlü yazmıs
Vmy ilanından bir hafta sonra gelecek yazmıs -
@gizemaydın bu cok kotu oldu iste
-
@nitrogb hayırlısı hocam benim yeter sanirim
-
Puan tahmini için zor bir dönem dostlar. Çünkü bu kadar kıt bir dönem görmedik daha önce. Ama 80 yöresi 250x20 için mümkün. -2 tolerans verilebilir.
-
@TugayÇ evet maalesef ama allahtan ümit kesilmez bekleyelim yinede
-
@ddguy peki bnim çok ders çalışan kardeşim paretoda aynı şeyi yazmadı mı bnimle?Yazdı ona niye sus demiyosun benim yazdıklarıma hemen laf yetiştiriyosun.Çünkü bn burda doğruları yazan nadir kişilerdenim.Üzüldüm vmy ilanını görünce hatırlasına burda neler yazıldı yok test olabilir 1000 kişi alıncak aklıma onlar geldi üzüldüm.Sonra bakanın konuşmalrını internetten bir kaç kez daha izledim.Uzmanlık dediği maliye uzmanlıpı yada mhuy olcak diye yazdım.Sonrada bakanın guy tavrı değişmeme sebebini yazdım.Şimdi soruyorum bu yazdıklarımda seninle ilgili bir şey var mı?Yok o zaman şimdi kim boş konuşuyo?Git başımdan guy gelmesse ne yapcam?B planı düşünmemem lazım
-
faceye biri birer hafta arayla guy vmy ilanları gelecek guy 1600 yazmış
-
@paretowilfredo guy için umudu keselim mi yani hocam
-
@maliyeciçocuk tamam gittim hadi düşün
-
@ddguy Bunu söylemiyorum kardeşim. Ama net habere sahip olmadığım için kesin gelecek diyerek sizi buna odaklamak doğru değil. Kimse kesin net bir şey söyleyemiyor. Gerçekten güvenilir başka bir kaynak çıkıp şu tarih şu sayı dese ben de ona saygı duyup takdir edeceğim. Ancak belirsiziğe bağlı olarak bol bol spekülasyon var sadece. Bu topa girmekten sakınıyorum kendimi de sizi de.
-
Facebookta 1600 duyumunu yazanı grup yöneticileri onayladı güvenilir biri dedi içerden bilgi almış. Duyumu yazan gercek profil.
Sorularada cevap veriyor -
@TugayÇ İlgöçü o dönem ben de sordum kardeşim hatırlarsın. Olumsuz yanıt aldım. Hatta hala bekleyen önceki promosyon var o konuda dahi daha bekleneceği yanıtını almıştım o zaman. Sanmıyorum bu nedenle.
-
.............
-
@miss-smith hocam ben face kullanmıyorum ne diyor ekran görüntüsü atar misin
-
@miss-smith hocam vmy de eğitimde olan tanidiklarim var ilan kpss öncesine yetismez gelirse haziran temmuz diyolar şimdi o diyene sorsana bunu yazarak guy da mı o zaman gelir diye benim facem yok da