2016 Aralık GUY Sınavı
-
@merkantilist 1600 guy pek yakında yazmış sadece ekran görüntüsü atamıyorum buraya
-
@ddguy VMY için meslekteki arkadaşlarda intiba bu şekilde bu yüzden olumsuza yakındım ancak Başkan'ın aniden harekete geçmesi bir şeylerin mümkün olduğuna işaret ediyor. (sizin kastınızın guy duyumunun vmy haberi ile türediğine olan tarizinizin farkındayım) VMY demişken dediğinize ek yapayım istedimi.
-
@paretowilfredo hocam face de Osman ünlü adında şahıs 1600 net guy demiş ve oldukça iddialı sorustururmusunuz ?
-
@friedman98 Yeniden soralım kardeşim. Eğer ciddi bir hazırlık varsa olumlu yanıt alacağız diye düşünüyorum. Bakalım.
-
Baya güvenilir diyorlar Osman bey için inşallah öyledir
-
Hep yakında, yakın zamanda deniliyor ya bu yakın kelimesin zaman olarak karşılığının tanımlanması şart oldu
-
@paretowilfredo 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@TugayÇ İlgöçü o dönem ben de sordum kardeşim hatırlarsın. Olumsuz yanıt aldım. Hatta hala bekleyen önceki promosyon var o konuda dahi daha bekleneceği yanıtını almıştım o zaman. Sanmıyorum bu nedenle.
il göç yedek listedeyim tam da bende kaldı. aradım kurumu dedim ilan gelirse yanacak hakkım dedim. merak etme yakın zamanda ilana çıkmaz kurum dedi.bunu daha önce de yazdım bana inanmadınız.. hatta sen duygusal yaklaşıyosun diyenler bile oldu ancak insan kaynakları yok diyor adam kalkıyor il göç ay sonu kesin diyor fantastik insanlar var
-
@miss-smith hocam grubun linkini atar mısınız?
-
@paretowilfredo hocam o kadar psikolojim bozuldu ki herkes bi yerden yazıyo şu an yetisemiyorum tuğrul hoca bi şey diyo faceden biri bi şey paylasiyo bu grup bi şey diyo şu an kim ne diyo sastim sana kötü bi şey demedim inşaAllah demi
-
@Sipsilimarpuc neye inanacagimizi sasirdik valla kardesim
-
Kim bu osman ünlü ya
-
@saay https:/ /m. facebook. com /groups/563942143785178?feed_ufi=comments
-
@ddguy Estağfurullah kardeşim ne demek. Allah sabır versin sizlere inanın iyi anlıyorum ruh halinizi. İnşallah ilan gelip sizleri tek tek illerinize uğurladığımızda bu günleri gülümseyerek hatırlayacağız.
-
Osman Ünlü
umut tacirligi falan yaptigim yok bizler gibi ilan bekleyip savahlara kadar uyuyamamis gozleri ilan sayfalarindan ayirmamis simdi bizlerin hayal etti bi noktaya gelmis değeri bi dostumdan aldim haberi iki hafta once aldim haberi Gökhan Altındaş hocamla da paylastim saglam olmadan söylemeyelim dedik simdi de soyluyoruz bi aksilik olmazsa gelecek insallah -
@miss-smith Eğer @basol477 kardeşimin grubu ise ve onlar güveniyorsa güvenebilirsiniz dostlar. Şahsen tanımam kişiyi ama birini tanımak için çevresine bakmak lazım. En azından haberin spekülasyon olmadığından emin olabiliriz. Aksilikleri şerh düşerek.
-
Ey güzeller güzeli beklediğim
Kaç saatim, kaç dakikam ya da saniyem
Artık ne gelmek ne de gitmek
Yaşamın en zor yanı beklemek... -
@paretowilfredo kpssa ve kpss sayfası
Grup yöneticileri destekliyor -
@miss-smith Abdullah, Neşet kardeşlerimin sayfası sanıyorum. Onlar ise dediğim gibi yanıltma kastı kesinlikle yoktur.
-
@miss-smith hocam açılmadı link ya rica etsem bir daha atar mısın?
-
@miss-smith 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Osman Ünlü
umut tacirligi falan yaptigim yok bizler gibi ilan bekleyip savahlara kadar uyuyamamis gozleri ilan sayfalarindan ayirmamis simdi bizlerin hayal etti bi noktaya gelmis değeri bi dostumdan aldim haberi iki hafta once aldim haberi Gökhan Altındaş hocamla da paylastim saglam olmadan söylemeyelim dedik simdi de soyluyoruz bi aksilik olmazsa gelecek insallahGökhan Altındaş
Arkadaşlar duyum paylaşma Vs işini garanti olmadığı için ben sevmiyorum Osman yaklaşık 10 gün önce bana söyledi bende netleşmeden paylaşmayı göze alamadım. Şimdi bunu paylaştığına göre yeni bir gelişme olmuştur.
Ben şuan iyi niyetli 3.kisi olarak sahibinin ağzından rızasıyla çıkmış olan bu duyuma güveniyorum.
Insaallah yüzleri güldüren bir haber olacaktır.