2016 Aralık GUY Sınavı
-
Guy az kişi alıcak 78 puan yetmiycek diye ödüm kopuyor. İlan geldiğinde heycandan bayılıcam heralde
-
Foruma yarım saat ara veriyim dedim bi girdim forum patlamış ins bu sefer gelecek o guy
-
Bilen kaya 1700 guy demiş. Kim ki o? Noluyo bugün yaaa
-
Hadi inşallah ya of gene ümitlendikk
-
İnşallah bu ümitler boşa çıkmaz. Ne bereketli bi günmüş bu ya ard arda hepsi
-
@Duesenberry tamamen aynı durumdayız kardeşim
-
@paretowilfredo adamsıkıntısının yaşandığı bu zorlu süreçte bu sıkntıyı giderecek kişilerin basında geliyorsun adamsın
-
@83istanbul hocam sen yanlis anlamissin. O iletiyi yazan kisinin soyadi kaya ya. Son ilani bilen kaya diye kendisini kastetmis. Bilen kaya diye birisi yok
-
2015 anketinize katılıp Amasya mı Sinop mu yazayım dedim Amasya yazdım giremedim ama iyi niyetini görüyoruz temkinli yaklaşmani da Yine de inşallah bu kez dediğin çıkmaz :)) @paretowilfredo
-
@miss-smith Osman hocam beddualar, veballer bu işte kaçınılmazdır. Yani duyumun doğru veya yanlış olması, bu vebal okumaların, bedduaların önünü kesmez. Sizde alışırsınız hocam, bir kaç duyum daha verirseniz bağımlılık yapacaktır
-
@merkantilist Onu demeyeydiniz iyiydi @Antimülakat
-
Bak sınav gelir ve bir kişi hocam şu puanla hangi ili yazayım sorusunu sorarsa forumu taban puanlar netleşene kadar terk ederim! Anket fikriyle geleni ıp'den banlarım
-
Tek il saçmalığını kaldırsınlar herkes rahatlasın
-
@paretowilfredo hocam benim de gecen sene 77 puanim vardi kocaeli yazmistim son anda sizin gonderiyi gorup istanbul yazmistim. Hayirlisi olsun neyse
-
Anketi manipule etmeselerdi, herkes dürüst olsaydı iyi niyetimizle güzel bir şeye hizmet etmiş olurlardı. Biz o dersi aldık sanırım? @Antimülakat
-
Anket suistimal edilmişti hocam hala buradayız ama @paretowilfredo
-
@merkantilist ha ben de onu diyordum işte. Dost meclisimiz daim olsun, muhabbetimiz daim olsun.
-
@paretowilfredo ders değil, ders niteliğinde bir lisans tezi çıkardık hocam. Bunun ikincisine girmek uçurumdan atlamaya eş değerdir.
-
@Antimülakat 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Bak sınav gelir ve bir kişi hocam şu puanla hangi ili yazayım sorusunu sorarsa forumu taban puanlar netleşene kadar terk ederim! Anket fikriyle geleni ıp'den banlarım
Hocam bizim ilk sınavlarımız bir tane bile hakkımız yok mu bu duyguyu yaşamak için
-
@TugayÇ ahaa ayni bende 77.132 idi puanim