2016 Aralık GUY Sınavı
-
@totti kesinlikle katılıyorum. Resmen kumar oynatiyorlar tek il seçimi ile:) Bu kadar ay bekledik inşallah güzel gelişmeler olacaktır.
-
@turkkızı Bakan'ın açıklamaların ardından vmy'den ilan gelince ben hevesle beklemeye başladım açıkcası kpss öncesi güzel bir sayı herkes için iyi olacak
-
@totti inşallah hocam. Oy maximizasyonu kuralı ni canlı yaşamak nasip olsun. Seçim öncesi dökülsun ilanlar
-
@83istanbul kimse bisi demedi dikkat ederseniz
-
@turkkızı İnşallah kazanırız da biter bu çile yaş 28 oldu askerlik yapmadım daha bu benim için son şans
-
@Grimmjow Allah hepimize hayırlı kapılar açsın.
-
@miss-smith Kim bu
-
Guy gelebilcekse şayet 20marta kadar ilan verilmeli
.Nedeni Mayıs ikinci hafta yeterlik daha sonraki hafta müdürlük son hafta zaten KPSS var ortada başkada ihtimal yok.herkesin hakkında hayırlısı olsun KPSS iki buçuk ay kaldı .Mecburen birçok insan bu sınavda girecek Allah yardımcımız olsun . -
Sınavla ilan arası minimum 45 maximum 56 gün civarı buradan hareketle hesap ladim
-
@jevons teşekkürler arkadaşım paylaşımın için. Arkadaşlar sınav ücretlerinin düşürülmesinde change.org un büyük desteğini gördük. Bugüne kadar denemediğimiz bir yolu denemek adına bahsettiğim sitede bir imza kamyanyası başlattık link bu https://www.change.org/p/maliye-bakanlığı-2017-kpss-öncesi-gelir-uzman-yardımcılığı-ilanı-istiyoruz?recruiter=693481445&utm_source=share_petition&utm_medium=copylink 3000 guy ilanı istiyoruz ama henüz daha 100 kişi imzaladı kampanyayı. 30000 mezundan bahsediyorsak ve o kadroyu HAKKIMIZ olarak lanse ediyorsak bunu kampanyada toplanarak gösterebiliriz. Sadece bir dakikanızı alacak bir işlem. Bizim aslında ne kadar büyük bir kitle olduğumuzu göstermek adına güzel bir fırsat olduğunu düşünüyorum. Haydi şimdi imzaya
-
Puanlar tek yıl geçerli olduğu için açılan sınavda atanma ihtimalimiz yüzde elli
.O yüzden herkes KPSS girecektir.konulara sağlam çalışmakta fayda var.guy için ilan gelicekse bu 15_20mart arası olup sınav 6 Mayıs olabilir benim tahminim .Sayıda 1600 1700 civarı olur .İstanbul kesin açılacaktır .Bunlar tahmin uzun zamandır takip ettiğim kadarıyla degerlendirmem başarılar . -
@paretowilfredo @turkkızı @nene-hatun @guyan-gelmiş Artık şu uğursuz sayfayı kapatıp 2017NİSAN GUY SINAVI mi yazsak
-
Arkadaşlar kampanyaya destek olun 350 kişi olduk daha nerde bu ilan bekleyenler
-
Bugün güzel haberler alsak yine:) Günaydın gözünü açar açmaz buraya giren dostlar:)
-
Eveeettt... 15 Mart geldi çattı.:) Bakalım duyumlar çıkacak mı? Acayip heyecanlıyım bugün
-
15 Mart durumunu paylaşan kardesler bugün biyere kaybolmasın mumkunse
-
Ben şahsen burdayım bakalım üstadın dediği 15 Mart'ta bir açıklama olabilir öngörüsü tutacak mı. Bekliyorum.
-
@Priss bu gece yarısı gelecek mi harbiden.. heyecanlıyız
-
gün içinde gelmez mi gece yarası mı gelecekmiş
-
@Grimmjow yüklü bir alım gelsin de gece yarısı gelsin