2016 Aralık GUY Sınavı
-
Ben inceden yürüyeyim, masanın parası da sizde kalsın İşin şakası bugünlük biraz dinlenme vakti. Allah yar ve yardımcınız olsun. Haber olursa muhakkak buralarda olacağım ilk iş. Hayırlı akşamlar hepinize.
-
Konuyu değiştirmeyelim dostlar, sınav diyorduk inşallah GUY olacak, GUY
-
Mart bitti ya,nisana kadar da bakan beyin açıklamasının beklentisi sürer.Hayır adamlar almayacaklar bu sıralar.Daha anlamak için illa KPSS'yi kaybetmek gerekiyor heralde.
Not:Kendime nasihatler -
@Antimülakat Sesli güldüm
-
An itibariyle 15 marta 70 dk kaldi
-
Arkadslar belki yeri değil ama ilan gelirse diye konulara baktım da maliye de hangi konular var kamu maliyesi tvs maliye politikası yazmışlar ama borçlanma bütçe falan yok mu?
-
@maliyeci123 Onlar Kamu Maliye'sine tâbi dostum.
-
Tesekkurler @paretowilfredo
-
@atiye_4781 şahsi kanaatimi söyleyeyim: Bu işte matematik hesabı yapmak tamamen gereksiz. İçinizden gelen ili yazıp, nasip kısmet demek en hayırlısı. Olmazsa bile kendi tercihiniz için çok fazla üzülmezsiniz
-
@Antimülakat aynen benim icimden baska il geciyordu ama matematige uydum yanildim
-
@Antimülakat ben 2015 de 78 puanla aynen bu şekilde bursayı yazdım geldii fakat test de 81 yaptık 82 ile kapattı inş. Bu sefer olur
-
Maliye'nin canını yerim ya aylar sonra bir ses geldi ortalık şenlendi inşallah işler resmileşir herkesin gönlüne göre ilanlar gelir guy mhuy muy duy.. bi de iç işleri il göç açarsa oooh değmeyin keyfimize
Biraz da pozitif olalım
-
Nasiple hesap olmaz arkadaşlar. Hele bi ilan gelsin kader kalemi bakalım ne yazacak bizlere. Ama bu konuda @Antimülakat hocama katılıyorum. Fazla dűşűnűp kafa karışıklığına gitmeden içinizden geleni yazın.
-
Yalnız @paretowilfredo ile hic bőylesine uzuun uzun sohbet etmemiştik. Hazır bulmuşken bişeyler daha soraydınız keşke:))
-
Anketi yapanlara yüklenmek laf söylemek saçmalık ötesi. Şehir tercihi yapan biziz, bizleri kandıran yine biziz. Kimse dürüst davranmadı. Adamların suçu ne! Geçen sene guy işinden öğrendiğimde şuydu: sıralama puan il mantık yürütmek kesinlikle saçmalıkmış. Tabi bazı durumlar hariç. Kim derdi ki antalya bursa73 ile kapatacak. Ki söylenseydi linç edilecekti Gerçekten içinizdenn neresi geliyorsa orası yazılmalı.
-
@83istanbul ilan gelse keşke de inşaAllah o zaman kalbimizden geçeni yazsak
-
80.6 benimde p35 ama gidip büyük şehir yazmam hayatta biraz daha göze çarpmayan yerleri yazayım hiç olmadı kendimle aynı puanı alan rakiplerimle yarışırım puanı olan herkes hücum edecek guya inş büyük şehirler çok alım yapmaz kurum sınavları çok yüksek kapatıyor alımı çok olan şehirler
-
@Grimmjow benim de puanim o civarlarda hocam. Rabbim hayırlı yerler nasip etsin insallah. Ve inşallah il seçimi kalkar.
-
Arkadaşlar şimdi gördüm sizde katılın ve paylaşın.
-
@turkkızı il seçimi kalkmasa bile en azından 2-3 il seçme hakkı olsa daha adil bir sistem gibi geliyor özellikle 80 üstü almış kişiler için