2016 Aralık GUY Sınavı
-
-
Ben VMY ve GUY gelecek diye düşünüyorum madem bir seçim yatırımı yapılacak o halde 1.500-2.000 kişi arasında GUY ilanı hiç fena olmaz. Hatta daha ilginç bir şeye işaret etmek istiyorum: İlan sanırım ilk sorduğumuz tarihten beri hazırdı, taleplerin alındığını duyduğumuz tarihler, ilanında yıl sonu geleceğinin dillendirildiği tarihler. Böyle bir dönemde ilan elde dursun, Nisan da referandum var, o dönem çıkılır, 5 katı veya değişiklik ile belki on katı ile ilana çıkılır. Bu durumda sınava katılacak kişi sayısının kaç bin olduğunu siz hesaplayın. İşsizliğin zirve yaptığı o dönemde oy maksimizasyonu gereği, nasıl güzel bir sonuç yaratır. İşte bu sebeple bence bahsedilen uzmanlık GUY olur dostlar. İkisi, üçü bir arada da olur. Olur da olur...
-
@paretowilfredo hocam ben sana güveniyorum şimdi sen de biz bu gruba inanalim mi inanmayalim mi
-
@Antimülakat Yemin ediyorum psikolojimin dakikasi dakikasina uymuyor. Insallah dediginiz gibi olur
-
@ddguy Duyum benim duyumum değil o yüzden ona bir şey diyemem. Ama paylaşan kişilerin niyetinin sizi kandırmak, yanlış yönlendirmek olmadığına kefilim. Bir duyuma istinaden yazılmış/müsade edilmiştir.
-
Osman unlu bana cevao verdi simdi kpss oncesi mi sonrasi mi dedim. Once yazmis. Gokhan Altindasin gonderisinin altinda yorum
-
@Rorschach159 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
250 Mhuy zaten gelecek en yakın Nisan sonu onun yanına 800 guy 100de vmy ekler bu iki ilan referandum öncesi gelir 45 gün hesaplayın işte
Tahminimde 200 yanıldım o zaman revize edeyim 1000guy is coming
-
@miss-smith 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@miss-smith 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Osman Ünlü
umut tacirligi falan yaptigim yok bizler gibi ilan bekleyip savahlara kadar uyuyamamis gozleri ilan sayfalarindan ayirmamis simdi bizlerin hayal etti bi noktaya gelmis değeri bi dostumdan aldim haberi iki hafta once aldim haberi Gökhan Altındaş hocamla da paylastim saglam olmadan söylemeyelim dedik simdi de soyluyoruz bi aksilik olmazsa gelecek insallahGökhan Altındaş
Arkadaşlar duyum paylaşma Vs işini garanti olmadığı için ben sevmiyorum Osman yaklaşık 10 gün önce bana söyledi bende netleşmeden paylaşmayı göze alamadım. Şimdi bunu paylaştığına göre yeni bir gelişme olmuştur.
Ben şuan iyi niyetli 3.kisi olarak sahibinin ağzından rızasıyla çıkmış olan bu duyuma güveniyorum.
Insaallah yüzleri güldüren bir haber olacaktır.Osman ünlü
ÖnceKpss den önce gelecek demiş
-
@Rorschach159 mhuy gelmiyomus sil sil
-
Beyin error verdi lütfen daha sonra tekrar deneyin ben iptal gençler
-
Aptal olduk
-
Dostlar, laf ağızdan çıkar diye bir söz vardır. Bakanın ağzından çıkan şey: Uzmanlık ve Müfettişlik sözü. Bir bakan 25 kişilik Muy demiş olamaz, reklam tadında değil, Burada tek alternatif Mhuy onunda Maliyeye bağımlı bağımsız olduğunu düşünerek elersek geriye GUY kalıyor. Olması gereken budur yani, yazılarla bu algıyı hissettiğimizi ifade edelim. Bakanın Uzmanlık sözünden Gelir Uzman Yardımcılığı sınavına işaret ettiği gibilerinden yazılar bu ara önemli.
-
@TugayÇ haydaaaaaaaaa kesin bilgi mi? Benden duyumcu olmaz
-
@Antimülakat ne güzel dedın ıcıme su serptın
-
Sonuç olarak napıyoruz seviniyomuyuz kesin mi
-
@merkantilist işte bugűnűn can alıcı sorusu da geldi;)
-
Sözün yarısını aldınız hala, karamsar davranıyorsunuz. Bir hafta öncesine kadar ne gelirse razıyız modundaydık. Şimdi VMY kesin, diğeri de MHUY veya GUY. Elbette GUY sınavının gelme ihtimali çok daha yüksek. Olur da Mhuy gelirse de yine 10 katı kadar adayı ilgilendiren yaklaşık 5.000 ve daha fazla adayın katılabileceği bir sınav olacak. Biz yine de GUY olması için süreci zorlayalım, inşallah Guy gelecek ben buna inanıyorum.
-
@bombiksmori 10dakikada bir ruh hali değişiyor arafta gibiyiz
-
@Antimülakat hocam mhuy'da 20 katı çağrılmıyor mu ben mi yanlış biliyorum
-
Osman Ünlü
ben bana duseni yaptim arkadaslar bostan yere arkamdan kufur beddua yemek aptallik olur ama hadsizce hakaretlere maruz kaldim malin biri bi laf atti gibisinden haddizce yazmalar falan hos olmadi son diyeceğim o ki sınavdan once 1600 kisilik alim olacak mis dahada yazmam ne duyum ne baska bisey paylasimida silcem ki daha fazla konuslumasin