2016 Aralık GUY Sınavı
-
@Antimülakat hocam pareto guy gelmeyebilir diyor
-
@safiTÜRK69 mhuy kpss sonrasi mi ? Yahu face de hergun bas bas bagiriyor mehmet hayva diye biri mhuy kpss oncesi kesin diye
-
başbakan ımzaladgı doğruysa gelır
-
Ne oldu paretoda benim gibi düşünüyo.Yorum yaparken saygılı olun.Hepimize geçmiş olsun.Naci Ağbal guyu dile getirseydi zaten gururla söylerdi.2000 kişi alcağız diye.Bakın yine yazıyırum inşallah yanılırım.Maliye uzmanlığı yada mali hizmetler gelecek.Ve çoğumuz üzüleceğiz.En çok korktuğum buydu işte zaten hiç sevinemedimki bn 80 aldığıma.Artık gelir uzmanlığı bakanın herkesin gözünde düştü.Defalarca yazdım idareyle mahkemelik olan bir gelir idaresinde bu ilan gelmez gelmeyecek.
-
@maliyeciçocuk ya şu ilan gelmese bile sen sus ya artık mahkeme lafı duymak istemiyorum
-
@TugayÇ inşallah öyledir. Mhuy alımı biraz farklı bunlardan süreç istiyor. Eğer süreçe uyulmazsa bilemem kardeşim..
-
@safiTÜRK69 haziran öncesi olur mu puan geçerliliği yitirmeden hocam mhuy
-
Paretoyu ben eksiledim
Bakanın bizim guy beklediğini biliyor uzmanlıktan kastı guy la mhuy -
@safiTÜRK69 hocam sen bakanlar kurulundaki kararlara başbakan imzasına nasil hakimsin. Yok eğer öyleyse bi forum da sen kur
-
"Sanki tam güzel şeyler olacakmış gibi daha sonra da olmayacakmış gibi, olmayacakken oluyormuş gibi, sonra kesin olmayacak gibi. Delirdik."
-
bakan guy demedıyse duy mhuy da demedı umut herzaman vardır
-
@maliyeciçocuk kardes madem 80 le Guy bekliyorsun madem gelmeyecek ozaman az kaldı kpssye yazma burada gelmeyecek falan diye otur kpssye çalış puanını yükselt. Nedemeye ısrarla gelmeyecek de gelmeyecek diye yazıyorsun pek üzülmuse benzemiyorsun gelmeyecek diye.
-
..........
-
@maliyeciçocuk ben adam değil bayanım gereksiz edepsiz herif ağzını topla sende maliyecisin bende maliyeciyim ve senin kadar gereksiz konuşan bi maliyeci görmedim sana hakaret etmedim benim sinirimi bozma
-
@safiTÜRK69 bisey sorcam basbakan guyu imzaladi dediniz. Bu bilgiyi kimden ogrendiniz? Eger bu bilgi dogruysa hersey netlige kavusur guyda kesin gelecek demektir
-
Ben ilana dair geldiğim aşamaları sizlerle daha evvel paylaştım dostlar. Topu Bakan seviyesine atan kişiler kurum içinde sınavları organize eden büyüklerimiz. Ama bekledikleri bir talimat olduğunu ve o talimat kaynağının bakan olduğu dile getirdiler.
Gel gelelim bugün bakanın açıklamasına. Ben bu açıklamayı yapan Sayın Mehmet Şimşek veya başka bir bakan olsaydı direkt olarak GUY diye yorumlardım. Ama Sn.Ağbal hazırlanan performans programını da göz önüne aldığımızda Uzmanlıkla işaret ettiği yer Mhuy, Muy ve Duy gibi göründü bana. Bunda Bakan'ın yarattığı algının etkisi var.
Bakanlar Kurulu toplantı ayrıntısı hakkında bilgim yok. Bakan daha doğrusu siyasetçi alanında çevrem yok. Bizim çalışmalarımız Bürokratlar ile. Bürokratlara gelen bir bilgi de olsa bu bilgiye bugüne dek erişirdik.
Bakalım yine de takipçisiyim konunun. Allah yardımcınız olsun.
@köyün-ağası canın sağolsun
-
@safiTÜRK69 hocam kusura bakma ama ben seni hiç anlamadım. Bi ben sadece bi meslek istiyom hedefim kpss diyosun bi guyu istemiom ilgilendim diyosun bi sınav gelecek diyosun bi bende giremiycem ama ilanın gelmesine sevindim diyosun 254 kişi mhuy diğerlerini bilmiyom diyosun. Kaynak kim diyolar söylemiyosun. Yeminle anlamadım. Doğru mu veya yanlış mı bilemem ama bi an trolmü acaba diye düşündüm. Burda bir sürü insan bu haberi bekliyor. Nolur ah alacak bişey yapma, bildiğin bişey varsa net bi şekilde tane tane anlatırsan sevinirim.
-
Ben çıkıyorum tartışmaya giremem. Bekleyip görelim.. iyi geceler. Gelmezse kötü gelirse iyi hatırlayınız..️
-
@TugayÇ kardeş 300 az bi mesaj atta sayıyı 500 yapsın :}
-
@ddguy birazcık Allah inancın varsa benim yazdığım yoruma sen cevap yazdın mı yazmadın mı?Benimle tartışmayı başlatan sensin