2016 Aralık GUY Sınavı
-
@safiTÜRK69 hocam ayrıntılarını açar mısınız? Kpss öncesi gelir mi,bilgi kaynağı nedir?
-
@safiTÜRK69 siz guy demediniz mi
-
#geliridaresisinavyapbizi Guy için. Yüklenelim arkadaşlar
-
Bundan sonra duyum almak kolay Bakan talimatı verir.bir iki haftaya ilana çıkar. Sayı iller felan konulmaya bile başlanır bu hafta.
-
Inanmiyorum ya oleyy demek istiyorum ama icimi korku saliyor guy ilani gelsin artik vdk bile cikicak ilana
-
Ulan çok canım sıkıldı ya senn git alandan 74 net yap ama p40 77 gelsin. Neyse girecek arkadaslara basarilar
-
ılan gelmeden benı heyecan bastı gelse naparm acaba
-
Bakın işte korktuğum buydu.Yanlış anlamayın yüksek puanlılar için bu iyi haber ama bnim gibi p35i 80 olanlar için guy gelmesse çok kötü olcak.Bakanın dediği uzmanlıkta ya mali hizmetler yada maliye uzmanlığı olcak.Bizde şans yok.
-
@safiTÜRK69 hocam guy icin demi bu birde sizce bu ilana ne zaman cikarlar daha beklermiyiz nisana kadar falan?
-
80 küsür e 300 kişilik ilan gelir mi
-
@paretowilfredo hocam yetiş bizim kafalar yandı
-
@aylin-yılmaz min 83 84 le kapatir
-
@TugayÇ deme ya o kadar yüksek kapatır mı ilgöç 85 küsürle kapatmıştı 70 kişilk ilan için
-
@aylin-yılmaz 2015 de 400 kişilik ilana 81 küsürle kapatmış.
-
Benimde puanım yetmiycek ama ilanın gelmesine sevindim . Ancak duy SGK muy gelirse hep aynı puanlılar girer ve yazık olur.
-
beni kim eksileyip duruyo yeni farkettim o sinsirella kim
-
@aylin-yılmaz 70 kişilik alıma 20 kat sınava cgrildi il göcte. . 1400 kişi yani. Vmy 300 olursa 5 katı çağrılır yani 1500 kişi.. Hadi kayma falan 1700lere düşer o da 83 civarı falan yapar gibi..
-
@paretowilfredo Acil gel
-
Agzimiza bal caldilar sanki umarim guuy gelir ve sayisi fazla gelir insallah
-
@hayalimsgk giremem o halde , neyse en azından bazılarımızın hayalleri gerçek olur..