2016 Aralık GUY Sınavı
-
Bakalım sorcak mı
-
BAŞLADI BAKAN KON TV DE KONUSUYOR
-
Arkadaşlar başta kutluay yüksel ve havarileri bu piyasanın en güvenilmez kişileridir. KÂR, RANT, ÇIKAR dışında hiçbir amaçları yoktur. Asla öğrenci hayrını düşünmezler sadece ceplerine girecek parayı ve şişecek egolarını hesaplarlar. Bilgileri de yetersizdir, kitaplarının çoğu işlevsizdir. Aynı baskıları yapıp yapıp fiyat artırarak yeni baskı diye sunarlar.
İlan konusundada durum aynıdır. Bir bilgileri yoktur. Asıl bilgi alabilecek adamlardan net bilgi çıkmazken ki başta pareto üstad, tuğrul hoca gibi duayenlerden olumlu haber çıkamazken geri kalan RANT'çılara itibar etmek sadece bizi üzer. Bakalım ne zaman bir manevra daha gelecek kutluaydan. sabırsızlıkla bekliyorum kendi etrafındaki dönüşünü ne zaman tamamlayacak diye. -
Sormayacak bence. Adam kagittan okuyor sorulari
-
@luck kendisi iktisat hocamdi ama yazdiklarini gormedim mesaj atip sorarim donus yaparsa yazarim buraya
-
Sormadı ulan ne korkuyorlar arkadas
-
Hahaha aldık cevabı .... Adımız bile geçmedi
-
Vmy geliyorsa guy hayli hayli gelir hayırlı olsun
-
vmy gelıyoms
-
Sn. Bakan'ın bugün açıkladığı gibi yakın zamanda vmy sınavı açmayı planlıyoruz. Başbakanlıktan izin alma süreci başlatılmıştır.
vdk başkanı huseyın Karakum yazms altına yorum yapıp guy soralm
-
Millet vdk başkanı Tweet attı Bakanımızın dediği gibi yakın zamanda vmy alımı yapılacaktır Başbakanlıktan izin alma süreci başlatılmıştır
-
@meltem_90 bu sadece tahminmiş
-
Bir vdk bir de SGK başkanı gibi yok bee helal olsun sosyal medyayi etkin ve verimli kullanıp vatandaş ile iletisimde olanlara
-
Sormadı resmen ya Kontv yazıklar olsun
-
Ulan p35 85 ama vmy puanim yok !
-
@TugayÇ vmy gelecek o kesinleşti bakan uzmanlıkta gelecek dedi guy mhuy kesin gözle bakıyorım ben onlarda gelir vdk başkanı sınav ile ilgili sürekli açıklamalar yapar zaten
-
@köyün-ağası insallah oylr olur kardesim. Bu gib baskaninin twetter i yok mu ya
-
Vmy sınavı açılırsa kaç kişi alır sizce
-
Dün ÖSYM şoku.. bugün bakanın alim olucak demesiyle yaşadığım şok.. nolur yarın da guy ilani şoku yaşayalım
-
@Ülkü 300 kişiymiş