2016 Aralık GUY Sınavı
-
@nitrogb amin.. çok teşekkür ettim..
-
Burda hep beraber ilan bekledik
Neden şimdi 10 katı 5 katı ayrımı yapıyorsunuz
Birlikte twit attı birlikte mektup yazdık can kulağı ile haber bekledık teselli ettik birbirimizi
Ne kadar fazla çağırılıosa cagırılsın
Nasibinde olan girsin
Bu işe herkes çok muhtaç -
Şimdi duyum tam olarak neeeee
-
Allaha şükür duyumum da 20 kişi yanıldım sadece 2020 bekliyorduk 2000 geldi bunada çok şükür çok yıprandık yorulduk hakettik
-
@Puma-Monetarist kim diyor 2000
-
@Recep_Alemdar bakan
-
@Recep_Alemdar maliye bakanı kanal 24te söyledi
-
@Recep_Alemdar bakan 2000 guy +300 vmy ilani imza asamasinda ve duy muy ilanları için de çalışmalar sürüyo dedi arkadaşım
-
@aliali barı alım kpss oncesı mı sonrasımı olacak onu da soyle
-
Arkadaslar 85 puanlı nasıl emek verdiyse 75 puanlı da emek verdi lütfen sadece kendinizi düşünmeyin 1 ay öncesine kadar ilan gelsin 10 kat olsun diyen insan şimdiden olumsuz yorum yapmaya başladı lütfen vicdanınızin sesini susturmayin bu süreçte herkesin gözünden yaş aktı yazık günah
-
@ddguy kesınlıkle 10 katı olsun herkesn sansı olsun gecen sene ıl secımnden kaybettım bnde
-
Gelecek Guy ilanında 2015 puanda kullanılır demi
-
İnşallah gönlümüze göre iller gelir
-
5 kati 10 kati muhabbetini birakin arkadaslar guy konularini yazin:)) Maliyet muh. Cikiyordu dmi? Bir de buyume kalkinma var mi?
-
10 kati olayi nerden cikti ? Kesin mi?
-
ya arkadaşlar önümüzdeki aylarda demiş. Bu biraz geniş bir kavram 2017 KPSS öncesi olsa bari
-
@Ricardoreyiz evet kullanılır
-
@İnmyheart bencede hocam rızık Rabbimin teminatı altında ne gerek var ego yapıp böyle kırıcı ifadelere Rabbim herkesin gönlüne göre versin yüksek puanının vmy duy mhuy şansı var ama 75 li puanlardaki kardeslerimin sadece guy şansı var yazık günah o yorumları görünce üzüldüm ya
-
Tahminimce yeni sisteme gecicekler ve 10 katı alim olacak hem siyasi açıdan daha çok kitleyi etkilemek daha mantıklı olur gibi ki sene başından beridir yeni sistem konusuluyodu
-
Hepimiz için hayırlı olsun puanı yüksek olan da düşük olanda hep birlikte bekledik burda emek verdik kimselerin izlemediği kanallara twet attık adını bilmediğimiz bakanların akrabalarını öğrendik aynı anda moral bulduk aynı anda çöktük.Bu gruptaki herkes kimsenin haketmediği kdr hak ediyor atanmayı.