2016 Aralık GUY Sınavı
-
@Rorschach159 il seçmeme ve 10 katı durumu ile ilgili bilgi nerden hocam.
-
@Rorschach159 hep sallıyorsun zaten 800 guy demişsin Allahını seversen Sus
-
10 katı en az 20 bin kişi demek. bence bu kadar kişiyi sınava alamazlar. 5 katı 10 bin kişi devam eder bence.
-
@iyimser16 kardeşim sana sonuna kadar katılıyorum önümüzdeki aylar diyor.Arkadaşlar bastirmamiz lazım yaa kpss sonrası olursa
-
Gözlerime ve kulaklarıma inanamıyorum şuan ağlamak istiyorum. 3 hafta oldu babamı kaybettim bi göreyim atandığını diyodu Olsun yine görür ordan Çok şükür
-
bana da babaannem okuyup memur ol bn göremesem de gel mezarımma soyle bn duyarım dıyordu atanırsam ılk ısım bu olacak:)
-
.............
-
şu saçma sapan biz o kadar puani boşuna mı aldık 10 kat haksızlık olayına girenlerede iyice tav oluyorum yaaa. bu sınava giren herkesin aşağı yukarı aynı zaten puanları.sizden birkaç puan düşük alanlar sizden daha az emek göstermedi yani. nasıl bi ego bu 5-8puan fazlalılığı olanların.iyyyyhhh.
-
@Aristo76 kardeşim ilanın açıklanması için mi? Önümüzdeki aylar dio, şayet öyle de dediyse durumlar vahim bastırma şart şart şart. Valla halkbanktan puanın iyidi yanlış il tercihinden patladım, vakıfta 4 soru ile baraj altı kaldım, bunlardan dolayı biraz kötümser yaklaşıyor olabilirim arkadaşlar k.bkmasın, bide ben bu siyasetçilelere pek güvenmiyorum tam refarandum arifesinde bilmiyorum dostlar yine diorum organize olup bastırmamız gerekiyor. Twitter,mail vs ne varsa organize olup bastıralım bnce yoksa şuan sevinçten ağlayanlar, 2 gün sonra hüzünden ağlamasın
-
Hepimiz için hakkımızda hayırlısı. İnşallah bir an önce gelirde olmasakta puanımızı kullanabiliriz enazından içiniz yanmaz:)
-
@kzxp hocam daha önceki sınavlarda kaç katı çağırıyordu???
-
@ddguy face de arkadaşın biri önümüzdeki ay ilan gelcek bakan dedi diyor. 2017 kpss öncesi inşallah gelir hocaam
-
@turkkızı inşaAllah kardeşim Allah yar ve yardımcımız olsun şimdi etkinlik zamanı ki zamanını ogrenebilelelim Rabbim dersten etkinliğe kadar emek veren herkesin yüzünü güldürsun inşaAllah dua edin
-
@hkkcndr Allah rahmet eylesin..
-
Fişek morgan neredesin kardeş ilan geliyor inşallah...
-
@iyimser16 5 katıymış ama bu sene değişecek diyorlardı 10 katı olcak diye
-
@Aristo76 teşekkür ederim. Amin..
-
@hkkcndr Allah rahmet eylesin kardeşim. Rabbim hak edenlerden eylesin.
-
Simdi artik 5 kati veya 10 katı olmasi durumlarinda nolur puanlar tahmini kacta kapatir diye konussak en azindan
-
@aliali buyuksun kardeş 15 mart i isaret etmistin bakan aciklamayi yapti.bundan sonra duyumlar senden