2016 Aralık GUY Sınavı
-
ETKINLIGI KACIRMIYORUZ 15.30 DA TWEETER DAKPSS ÖNCESİ GELMESİ İÇİN
-
Ben 10 katı veya 5 katı olsun muhabbetine girmedim. küsüratlı puanlarla çok sınav kaçırdım . Ben 10 katı olursa sınava en az 20 bin kişi girer ve bunu bence kurumun kaldırma kapasitesi olduğunu düşünmüyorum dedim. Ego felanda yaptığımız yok...
-
Ne bu heyecan ilan mı geldi
-
@kzxp senin iletini ben gördüm hocam sen olsun olmasın bi şey ddemedin lafımiz gerçekten ego yapana sen üstüne alınma kardeşim
-
10 katı da gelse 5 katı da gelse bu saatten sonra esas hak edenlerın kazanması temennısı ıle..adam 4 yıldır hazırlanıp yıllarca 90 ar puan almıs gırememısse kusura bakmayın ama ılk bu adam gırmelı..her kım kı boyle ıse ınsallah bu kısı hak edıyordur o kısı gırsın..75 alan ınsan hak etm ıyordur dıyemem elbette lakın o ınsan hak edıyorsa bunu sınavda fule yakın yapıp gostersın madem kendını kpss de gosterememıs o halde kurum sınavında gostersın o yuzden bence 10 katı olması cok da adaletsız degıldır..lakın 10 katı cagırıp 75 alıp sonra kurum sınavında ucu ucuna kazanıp onunde onca puan alan hem kpss de hem de kurum sınavında cok ıyı puan yapan adamın onunde yer alırsa kusura bakma da sen hak etmemıssındır.. bu bır vıcdan meselesıdır..ankara dıyelım 75 kpss puanı 80 kurum sınavı puanı ıle kapattı ve 76 kpss 81 kurum sınavında basarı saglayan bır kısı gıdıpte torpılın alasını bulup da ben kazandım dıyorsa yazıklar olsun!!! sen hak etmedın kardesım kusura bakma kazanmadın da hak etmedın de.. onca kpss puanı ve kurum sınavında cok ıyı puan alan ınsan varken sen her ıkısınde de ucu ucuna alıp da anca gırıyorsan mulakata ve hak ettım dıyorsan yazıklar olsun!!!
-
Şuda var 10 katı olsun bu çok önemli değil ama 4 katı mülakata çağrılırsa işte orda isyan ederim. Bu direk hak yemeye girer. 4 kat mülakatıda savunanın çok olacağını sanmıyorum çünkü mülakatta ne ölçülüo o bile belli değil.
-
@basol477 torpil referans herkesin vicdanına kalmış ben torpil le girene zaten bi şey demiyorum ama biz boşuna mi o puanı yaptık demek biraz kötü bi ifade benim için deli gibi çalışan bi arkadaşım vardı kızdan en az 85 bekliyoduk sınavdan bi gün öncesi babası kıza bıçak çekti kız moral bozukluguyla 75 aldı şimdi bu kız emek verdi mi vermedi mi
-
@ddguy İnşallah ısparta gelir:))
-
@kzxp evvet bizim hayallerimiz var kardes inşaAllah dua et
-
Sınav 1o katı mülakat 2 katı burada anlaşalım:d
-
Ya 2017 kpss öncesi gelir mi? Asıl bunu merak edyrm
-
@yetkili-AĞAbey yeap buna varım
-
Arkadaşlar vdk başkan yardna ulaştık çok baskı olduğu için kpss öncesine yetiştirmeye çalışılıyo dedi.
-
@hkkcndr :((((((((((( basın sağolsun yıktın beni suan. inşallah atanırsın inşallah
-
Gençlik şu vicdan veya dürüstlük ayaklarını bırakalım. Burdakiler hayatları kararmış insanlar. Herkesin bu işe girmesi hayati bi olay. Yok 3 puan fazla yok eksik aldı hak yemeyin bilmem ne yok. Anlayışlı saygı çerçevesinde herkes girmek için elinden geleni yapacak. Kime nasipse o girecek. Bırakın yazıklar olsun olaylarını bilmem neyi. Düştüğümüz durum bizi bencilliğe itiyor . Birbirimize laf söylemeye hakkımız yok
-
@ddguy ıste bu kız ııcın de yazımda zaten belırtmıstım okunursa anlasılcak bır metın .. bu kız ıcın de kurum sınavı cok buyuk avantaj.. gırsın kurum sınavına madem kpss de yapamadı o halde kurum sınavında fule yakın yapsın hak ettıgının kanıtı olsun lakın hem kpss den hem de kurum sınavından ucu ucuna alıp da onunde hem kpss hem kurum sınavı 95 ler varken gırerse allah askına hangı vıcdan bunda adalet arar kı ?? bahsettıgım husus bu aslında..
-
@jevons hadi inşallah ya bu kez gol olsun
-
@jevons vmy mi guy mu hocam
-
@bahtsız inşallah kardeşim hepimiz atanırız. Herkesin kendine göre zorluğu var. Bizimde bu oldu. Kısmet böyleymiş..
-
@turkkızı hocam ikisi içinde söyledi