2016 Aralık GUY Sınavı
-
Bu sefer duyum maliye bakanımızdan ve sanrm vakti geldi:)
-
@kpsshobimdir 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Bence geçen senenin 75i bu senenin 73ü
Arkadaşım 2015 te 73.5 puan alan 17 bindeydi bu sene 75.5 alan 17500 lerde ben sallamıyorum verilerle konuşuyorum:)
-
@furkanbey teşekkür ederim kardeşim
-
@fablo 5 kat gelirse il seçimiyle gelir yani eski sistem usulü güzel bir il tercihiyle gelme ihtimali tabiki var
-
zaaxdxdxd
-
hakkariyi yazacağım sakın hakkariyi yazmayın.
-
En adil sistemi açıklıyorum. Göç gibi tek liste olsun illere sonra dağılalım puanlara göre 10 kat çağrılsın ve 2 kat mülakat. Kimse buna itiraz etmez sanırım. Çünkü il seçimi yüzünden çok kişinin emekleri heba oluyor.
-
@avocation açılırsa ben de hakkari yazcam hocam ben ciddiyim:)
-
Arkadaşlar guy"da artık il seçimi kalktı, kpss+kurum sınavı+mülakat sınavın ortalamasına göre tercih edilen illere atama olacak diye duydum eğer böyle olur tek liste açıklanır ve o tek liste kaç puanla kapatır, böylece doğru ata oynama durumuda ortadan kalkar
-
2013 te şırnak yazmıştım 0.5 ile kaçırdım . Sonra şırnak bidaha belini düzeltemedi onlar kaybetti
-
Bi Hakkari de benden
-
zaaxdxdxd
-
@kzxp sonuna kadar katılıyorum il secimi yuzuden ben halkbank uzmanlıktan elendim yüksek puanla tabi daha baska tecrübeler edenler olmustur benim ilk yılım ama umarım kumar oynatmazlar insana , bu stresten insan ders bile calısamıyor
-
@iyimser16 en adili bu zaten kardeşim.
-
@friedman98 teşekkürler hocam
-
@fablo kaç sınavı küsüratlarla kaçırdığımı unuttum:)
-
zaaxdxdxd
-
@naciagbal eleniriz deneriz tekrar deneriz sen sıkıntı yapma
-
@iyimser16 kımden duydun hocm
-
Bu arada kadir koç bakın ben demiştim felan dedi mi:) gruplarından çıkmıştımda Şimdi herkes ben demiştim diyo malum