2016 Aralık GUY Sınavı
-
@Priss rize var mı onu de bari sevgili arkadaşım
-
Millet bi haber daha geldi arkadasa ne kadar doğru bilmiyorum Gaziantep Milletvekili donus yapmış verilen önergenin için de sınav ücretleri ilan ve sınav geçerlilik süresinin iki yıla cikartilacagi konusu varmış hayırlı olsun diye mesajlar gelmeye başladı
-
İlk tercihimi Güneydoğu anadolu bölgesi Urfa yazmıştım sıralama gelmedi,ikinci tercihimi Doğu anadolu bölgesi olan Erzincan yazmıştım sınavını kazanıp mülakatta elendim.Üçüncü tercihimi Marmara bölgesi olan Bursayı tercih edip sınavını kazanıp mülakatında elendim.Şimdi ise Ege ve Akdenizi yazmam çok sıcak,İç anadolu çok ayaz,Doğu karadeniz desen çok yağışlı en iyisi orta karadeniz sıradaki tercihim orta karadenizden iller varsa söyleyin arkadaşlar.
-
Spekülasyon olmasın yeter:) İl seçimi kesinlikle sonra yapılmalı
-
@Priss hocam malum bakan bey açıkladı başbakanlıktan izin için talebimiz oldu dedi. Peki tahmini olarak ilana çıkılması ne kadar sürer?
-
@miltonfriedman Muğla merkeze gel sende soğuğu gör:)))
-
@Priss hocam sistem degisikligi olacak mi
-
15.30 da etkinlik var katılın lütfen arkadaşla r
-
@ddguy Isparta yok kardeşim duyumlarda ama bu olmayacağı anlamına gelmez
-
@marshall Zor
-
@Priss deme deme onu ısparta var de inşaAllah
-
@sradaninsan Evet dostum
-
@saay Bana kalırsa 1 ila 3 hafta arası
-
@adam-simith O konuda inan hiç fikrim yok kardeşim
-
@Priss ısparta var demi delirtcem seni
-
@Priss mümkünse tahmin ve duyumlarınla birliklte illeri yazarmısın. Okumak motive ediyor
-
Duyumculardan biri normal guy sinavlarindan zor olcak demisti cikmis sorulara bagli kalmayin demisti. Aklimda kalmis. Ona gore hazirlanalim arkadaslar.
-
@miss-smith Dostum birkaç gün iller için bana süre verin öyle yazalım olmaz mı?
-
ŞİMDİ KUTLUAY KARARLI ÇIKIP BEN SİZE 2000 İLAN GELECEK DEMİŞTİM DİYE TWİT ATARSA ŞAŞIRMAYIN OLUR MU HAHHAHAHAH
-
@Priss sağolasın bekleyelim sabrı öğrendik artık bi bakmışız ilan gelmiş