2016 Aralık GUY Sınavı
-
@iyimser16 hocam çok eminsiniz, kesinleşti mi ki?
-
helal olsun bize de. ilk defa bir işe yaradık..bagıra bagıra aldık ilan ı..
-
@İnmyheart hocam taa kasım ayında memurlar.nette okumuştum kafamada yatmıştı, en azında 79 alan giremezken 73 alanın girme durumu ortadan kalkar
-
@meltem_90 demekki sıralama geri kaymis analiz öyle yapılır ama şu günde gerek yok puan ögretmeye kolay gelsin
-
@turkkızı hocam ilanın geleceği kesin artık 2017 kpss"den önce mi gelir sonra mı gelir orası şüpheli,
-
@iyimser16 öncesinde gelmesi için 15.30 da etkinlikteyiz kardeşlerim gücümüzü bi kez daha gösterme vaktidir lütfen katılım çok yüksek olsun herkes ana baba kardes akraba dost kanki kanka sına her biseyine haber versin
-
suphe falan yok arkadaslar kpss gelmeden işte belli.
-
İlanın ayak sesi geldiğine göre ,şimdiye kadar çalışmayan ben nasıl bir çalışma sistemi uygulamaliyim
-
@iyimser16 puan sistemi için demiştim ben ama:) ve inşallah 2017 kpss öncesi olsun
-
Dostlar merhaba tekrardan. 2000 GUY haberi gerçekten iyi geldi diyebiliriz. İller hakkında az çok birkaç duyum var ama emin olalım ondan sonra açıklarım. Puan olayında ise benim tahminim son GUY alımını baz alabilirsiniz. Daha fazla kişi alınacağı doğru ama 2016 KPSS puanı da sıralama olarak geride bir sınavdı. O yüzden ben en yüksek 81 ile kapatacağını düşünüyorum en düşük için tahminim yok malum 73 Bursa :).
Bunun dışında herkes 250 MHUY ilanı geleceğini biliyordur çok önceden talepler toplandı zaten. Ben birkaç yere KPSS öncesi mi sonrası mı olacak diye sordum herkes farklı birşey söyledi ancak sonrasında olma ihtimali daha düşük. Benim şahsi fikrim de önce olacağı yönünde. Bunun dışında sorularınız olursa seve seve cevaplarım değerli dostlarım. -
@meltem_90 hayırlısı olsun. inşallah görüşürüz.
-
Dostlar sistem hakkinda bilgim yok ancak tahminim o zaman duyurdugumuz sistem icin hazirlik yapacak yeterli vakti oldu kurumun. Yapilmasini muhtemel goruyorum ben
-
@Priss iller hakkında da bilgi çıtlatsan çok seviniriz
-
@honeybee Dostum şimdilik İstanbul kesin onun dışında emin olduğumuz şehir yok
-
@Priss hadi artık o kadar duyum dedin belli belirsiz il de de lütfen fark etmez il tahmini duyumu yanlış çıksa bile olur ısparta var mı duyum arasında
-
@Priss hocam Bayburt ihtimali ne ?
-
Su an tek soru sistem degisikligi nasil olacak 10 katmi yoksa 2 ilmi
-
Çok şükür forum şenlendi
-
@Priss hocam kpss öncesi degil mi ,ilan?
-
Cuma inşAllah Bakanı yakalarsam bunları ben de sormaya çalışacağım