2016 Aralık GUY Sınavı
-
Selamin aleyküm dostlar. Bakan dedim cok sukur Bakan aciklamayi yapti herkesi rahatlatti bir nebze de olsa. Calismanin dugmesine basilir artik insallah. Kpss oncesine yetistirmek gayesinde olmasalar bu aciklama.bugun yapilmazdi zaten. Insallah yetistirilir ve gonlunuze gore olur.
Allah emeklerinizim karsiligini nasip etsin dostlar.
-
@Antimülakat 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Sözün yarısını aldınız hala, karamsar davranıyorsunuz. Bir hafta öncesine kadar ne gelirse razıyız modundaydık. Şimdi VMY kesin, diğeri de MHUY veya GUY. Elbette GUY sınavının gelme ihtimali çok daha yüksek. Olur da Mhuy gelirse de yine 10 katı kadar adayı ilgilendiren yaklaşık 5.000 ve daha fazla adayın katılabileceği bir sınav olacak. Biz yine de GUY olması için süreci zorlayalım, inşallah Guy gelecek ben buna inanıyorum.
hafız helal sana be :)) kral adamsın
(yani inşallah erkeksindir ;)) -
@paretowilfredo hocam sıra sistemin çözümlenmesinde acaba yeni sistem uygulanacak mı
-
Farzedelim ki yine 5 katı çağırdı, kaç puanla kaptır bi fikri olan var mı?
-
@iyimser16 yine birkaç il 73 ile kapatır bence
-
@paretowilfredo hocam 5 veya 10 kat hakkında ne bilgisi var . Hangisinin ihtimali yüksek.
Bide değişti mi il seçme olayı bilginiz var mı? -
@jevons ay hadi inşallahhhh
-
Arkadaşlar bu senenin 75 i geçen senelerin 73 ü olduğu için 73 ün sözünü çok etmesek daha iyi olur diye düşünüyorum kendimce
-
@meltem_90 evet hocam ama geçen sene 1750 idi bu sene 2000. Yine bi oynama olabilir
-
@paretowilfredo hocam sistem hakkında bi bilgi?
-
Bence geçen senenin 75i bu senenin 73ü
-
dunku osman da kpss oncesı demıstı bnce once olacak
-
Bu sene iller 1-2 puan yüksek kapatır bence herkes bu sınavı bekliyordu çünkü sene içinde başka ilanda olmadı ilan bekliyoruz diye forumdan ayrılmıyorduk şimdi ilanın geleceği kesinleşti iller nolacak kaçla kapatır Muhabbeti yüzünden ayrılmıyoruz bence herkes ders çalışmaya abansın şimdiden :))
-
zaaxdxdxd
-
78.6 nın sansı var mıdır ? İlk guy hazırlık tecrübem olucak
-
@naciagbal hahah. dur be olm zaten ortalık karışık
-
@fablo kesinlikle var
-
@friedman98 teşekkür ederim hocam ilginiz için peki 5 kaç katı cagırma durumunda bi sansı var mı ?
-
@naciagbal ya koptummm :)))
-
@fablo tabiki de var. 28 kasım sınavında 75 küsürle sınava girmiştim ben. mesele doğru ata oynamakta