2016 Aralık GUY Sınavı
-
Eskişehir bayadır alım yapmadı bence talebi olmuştur eskişehirin . İnşallah açarda yazarım:)
-
karaman bekleyen varsa ve konya talebi olduğunu biliyorum ama verilir verilmez bilmem İnşallah ilan da arayı fazla uzatmaz gelir
-
@turkkızı Dostum o konuda birkaç kişi elini taşın altına koymalı. Sonuç belgesi ile puan ibrazı yapılırsa yakın puanlar çıkacaktır yoksa bu tek il seçimi nedeniyle çok kişinin canı yanacak özellikle de 77-80 bandındaki kardeşlerimizin.
-
@adem-simit bence değil 2011-2012 yıllarında İstanbul'a başlayanlar 5 yılı tamamlayarak Ankara'ya akın ettiler
-
mugla varmı mugla fethıye marmarıs ooo
-
Arkadaşlar 2000 kişi tek alım olacak kesin değil mi?
-
@İnmyheart muğlalıyım ama yazmıcam inşallah vardır:) ama sağlam yarış olur memleketimde:D
-
@Priss 80.00187 puanım. Allahım hayırlısını versin ama inşallah istediğim il de olur
-
@kzxp bnde ızmırlıyım ama acılsada korkudan yazmam o yüzden mugla ıstyrm
-
Maliye Bakanı: 300 vergi müfettişi, 2000 gelir uzmanı alacağız http:// www. memurlar. net /haber/653610/
Haberimiz çıktı
-
@karakalpaklı 2000 i bölmezler kardeşim 2500 felan olsaydı bölebilirdi de bunu bölceklerini sanmıyorum
-
Gercekten de 15 martta açıklama yapıldı vay be
-
@kzxp Eyvallah kardeşim, hayırlısı olsun hepimiz için.
-
@Priss benim 80 ya yanmasin artık kimsenin canı nolur
-
@karakalpaklı cümlemizin.
-
Suan tek duam o kadar bekleyen bizlerin il secme sorunuyla karsilasmamamiz.. insallah yeni sistem ile olur,herkes hakkaniyete uygun sekilde sinava girer
-
@diyar o zaman 200 olsun bizim olsun. İlçelerle falan en az 200 diyorum ben o kadar da değil:)
-
Guy ilanı bekleyen herkesin gözü aydın bu sınava başvurmayacağım ancak sizlerin adına çok sevindim. Allah hepimizin gönlüne göre versin.
-
@miss-smith evet
-
15 MART diyen ilk bendim malumunuz eski gönderilerde göreceğiniz üzere. Onca dalga geçenler ve hakaret boyutunda alay edenler 15 martta kaybolursun diyenler nerdeler şimdi???